O chelneriță „rupe” bacșișurile: face peste 3.000 de lei pe zi și servește în bikini! „Clienții pot fi agresivi”

22.04.2022, 13:31

Grace Morris este o chelneriţă în bikini, în vârstă de 20 de ani. Ea a devenit o senzație pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că ajunge să câștige până la 800 de dolari pe zi, echivalentul a peste 3.000 de lei, doar din bacșiș. Unii clienți s-au oferit inclusiv să-i plătească facturile și vacanțele.

Grace Morris obișnuia să-și păstreze venitul un secret bine păzit. Chelneriţa în bikini este cunoscută în Seattle, unde poate fi văzută practic la fiecare colț. Cu toate acestea, nu neagă faptul că prepararea cafelei în chiloți este descurajantă.

Grace Morris, o chelneriță, a devenit populară cu poveștile ei despre solicitările ciudate din partea clienților, pe Instagram. Ea a dezvăluit că primește bacșișuri de 100 de dolari în schimbul servirii unei cafele.

“Lucrez cinci zile şi şapte ore pe zi. Sunt plătită cu 14 dolari pe oră, însă cei mai mulţi bani provin din bacşişuri. Într-o zi bună fac aproximativ 700-800 de dolari, ceea ce nu se întâmpla la cafeneaua obişnuită, unde partea mea era de doar 20 de dolari. La un moment dat, un client mi-a oferit 350 de dolari pentru că i-am spus că încercam să-mi strâng bani pentru o maşină. Ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost atunci când clienţii mi-au plătit cumpărăturile şi chiria. Eu împreună cu colegul meu am fost într-o vacanţă în Hawaii, toate cheltuielile fiind plătite. Unele fete le trimiteau clienţilor o listă cu dorinţe. Nu am încercat să profit de pe urma clienţilor care mi-au oferit aceste lucruri, în acest job lucrurile de genul acesta se întâmplă frecvent, indiferent dacă noi acceptăm sau nu.”, a povestit Grace Moris într-un interviu.

Chelneriţa face 800 dolari  într-o zi

Morris lucrează cinci zile pe săptămână timp de cinci ore pe zi, iar ea câștigă salariul minim, care este de aproximativ 14 dolari pe oră. Cu toate acestea, ea ajunge să câștige de la 700 la 800 dolari în bacșiș într-o zi.

 

“Clienţii cafenelei noastre sunt bărbaţi, însă de când am început să postez pe Tik Tok lucruri despre slujba mea, au venit şi multe femei să mă vadă. Primul meu Tik Tok pe acest subiect a adunat un milion de vizualizări într-o zi. Acum am peste 338.500 de urmăritori şi primesc oferte de la brandurile mele preferate. Un dezavantaj în această industrie este că oamenii consideră că pe lângă servirea cu cafea şi o conversaţie te mai poţi angaja şi sexual cu clienţii. Unii consideră că toţi din acest domeniu o facem, însă nu este adevărat. O mulţime de clienţi îmi cer să le prepar cafeaua complet goală, însă le explic că ‘noi nu facem asta aici’. Standul nostru este foarte mic şi lucrăm singuri pe tură, însă de cele mai mult ori îmi doresc să nu fiu singură.”, a mai spus Grace Morris.

Rolul tinerei este de a fi sexualizată în timp ce este îmbrăcată  în ținute sexy. Ea a declarat că nu vrea să fie chelnerița în bikini la infinit, deoarece nu crede că este o meserie sustenabilă pentru ea. Cu toate acestea, având în vedere banii pe care îi câștigă, slujba este simplă și îi oferă atât independență financiară, cât și o nișă în social media.

“Motivul pentru care-mi iubesc slujba este că am control asupra a ceea ce se întâmplă. Fiind o chelneriţă în bikini mi-a dat un fel de încredere pe care nu am avut-o înainte. Te învaţă cum să te descurci în situaţii neplăcute şi cum să preiei controlul. Nu îmi doresc să fiu o chelneriţă în bikini pentru totdeauna, însă momentan slujba pe care o am îmi oferă libertate financiară cât şi o expunere pe social media”, a explicat în final chelnerița.

Cine este Grace Morris pe TikTok

Grace este „chelneriţă în bikini” care servește cafea clienților în timp ce este îmbrăcată în lenjerie intimă. Ea lucrează îmbrăcată sumar la o cafenea și are un public fidel.

Morris își folosește canalul de  TikTok pentru a-și descrie profesia, arătând că nelipsita cafenea generează mult interes publicului masculin. „Port lenjerie intimă și servesc cafea”, spune Grace despre meseria ei.

Grace Morris poate fi găsită pe TikTok sub numele de @xogracemorris cu peste 360.000 de urmăritori și a câștigat peste 9 milioane de aprecieri pe profilul ei. Grace poate fi găsită și pe Instagram sub numele de @xomorris, cu peste 88k de urmăritori.

Deși pare să-i placă, profesia lui Morris o poate pune în anumite circumstanțe dificile. Ea a dezvăluit, de asemenea, detalii îngrozitoare despre că a fost urmărită de indivizi necunsocuți, ceea ce a determinat-o să obțină un ordin de restricție.

citește și...