Heidi Agan e sosia lui Kate Middleton. Femeia a fost chelneriță. “Uneori lucrez doar 10 minute”

09.01.2022, 19:10

Pe măsură ce ducesa de Cambridge Kate Middletona și-a sărbătorit aniversarea de 40 de ani, le întâlnim pe așa-numitele „sosii” care îi copiază fiecare mișcare, inclusiv manierele și ținutele ei.  Heidi Agan, în vârstă de 41 de ani, din Northamptonshire, este sosia lui Kate Middleton.

Heidi Agan, 41 de ani, din Northamptonshire, este căsătorită cu pictorul și decoratorul Russ și este mama lui Blake, de 20 de ani, și a fiicei Abi, de 12 ani.

 “Eram chelneriță când Kate și William s-au logodit în 2010 și clienții întotdeauna spuneau că semăn cu ea.

Era în principal asemănarea la păr și la ochi. Clienții au început să ceară să fie serviți de „ducesă” și să facă poze cu mine M-a făcut să mă gândesc: „De ce să nu încerc să fac ceva cu asta?” Așa că am căutat pe google agenții de casting pentru sosii ale celebrităților – și am fost imediat înscrisă.

Patru zile mai târziu, am primit primul meu loc de muncă  în calitate de „Kate” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Nu aveam nicio idee, dar am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut. Ca mamă singură la acea vreme, nu credeam la început că poți trăi din asta.

Dar până în 2013 am putut să renunț la slujbă și să fac din „fiind Kate” cariera mea cu normă întreagă. Nu erau doar banii – în mod esențial, însemna să petrec mai mult timp cu copiii mei. A fi liber profesionist îmi dă libertate “, a povestit Heidi Agan.

 “Uneori lucrez doar 10 minute”

Femeia a povestit că i-a studiat toate manierele, că se îmbracă la fel ca ea, chiar și machiajul și tunsorile sunt similare. Nu e la fel de înaltă ca ducesa de Cambridge

 “Uneori lucrez doar 10 minute, dar pot să lucrez și o zi întreagă. I-am studiat manierele și vocea și i-am exersat fluturarea în oglindă.

Cumpăr replică de haine din China, în jur de 20-150 de lire sterline per ținută Kate, alegând unele memorabile, cum ar fi rochia de logodnă pe care a purtat-o ​​de mai multe ori. Am câteva haine LK Bennett, dar 300 de lire sterline este bugetul meu maxim pentru un articol vestimentar.

Îmi coafez singură părul și am stăpânit machiajul clasic și natural pe care Kate Middleton îl preferă. Dar în viața privată mă îmbrac în blugi și un hanorac.

Când Kate s-a tuns în scări la fel am făcut și eu, și am urât-o absolut. Cred că și ea, sincer, pentru că nu a mai revenit la acea tunsoare de de atunci. Kate Middleton are o siluetă de invidiat, așa că este greu să rămâi într-o formă similară, mai ales fără antrenorii ei personali și piscina palatului “,  a mai povestit ea, potrivit Mirror.

“Cel mai greu a fost să mă ocup de cei care urăsc familia regală”

Heidi Agan spune că a avut parte și de experiențe neplăcute din cauza asemănării cu Kate Middleton.

 “Adesea sunt oprită pentru selfie-uri și confundat cu ducesa. Am avut parte și de experiențe înfricoșătoare. Am fost urmărit acasă o dată. Cel mai greu a fost să mă ocup de oamenii care m-au hărțuit pe internet, care urăsc familia regală și spun că nu arăt ca Kate, dar am învățat să trec peste. Odată, cineva a postat o amenințare cu moartea, dar Facebook s-a ocupat rapid de ea “, a mai povestit sosia lui Kate Middleton.

 

citește și...