Ce bacșiș uriaș a primit un chelner, după ce a refuzat să servească o clientă care nu purta mască

28.06.2020, 16:33
Ce bacșiș uriaș a primit un chelner, după ce a refuzat să servească o clientă care nu purta mască
Ce bacșiș uriaș a primit un chelner, după ce a refuzat să servească o clientă care nu purta mască

Ireal, dar adevărat! Un chelner din California, angajat Starbucks, a devenit vedetă pe internet, după ce a refuzat să servească o femeie care nu purta mască de protecție.

Supărată că a fost refuzată, clienta l-a fotografiat pe acesta și a publicat imaginea pe internet, scrie The Huffington Post.

‘Iată-l pe Lenin de la Starbucks care a refuzat să mă servească pentru că nu purtam mască. Data viitoare voi aştepta poliţiştii şi voi aduce scutire medicală’, a fost mesajul postat de Amber Lynn Gilles pe rețelele de socializare.

Internauții i-au luat apărarea tânărului

Mesajul femeii, însă, nu a fost pe placul internauților, care i-au luat apărarea chelnerului.

‘Eu nu-l condamn pe băiatul de după tejghea. Trebuie să urmeze regulile care-i sunt impuse de angajator. Nu există niciun motiv să fie umilit public un băiat care încearcă să muncească la fel ca în orice altă zi’, au scris internauții.

În plus, un bărbat a decis să strângă un fond pe site-ul GoFundMe, care a reprezentat un fel de ‘bacșiș’ pentru tânărul vânzător.

Până în prezent s-au strâns peste 60.000 de dolari, după ce aproximativ 5.000 de persoane au donat pentru Lenin Guttierez. Fericit că oamenii l-au susținut, acesta a mărturisit că vrea să își îndeplinească un vis mai vechi. Acela de a fi dansator.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

‘Am întrebat-o dacă are mască şi mi-a spus că nu are nevoie. I-am arătat recomandările destinate clienţilor, care prevăd obligaţia să poarte mască. Ea s-a enervat şi a început să nu se simtă în largul ei. A plecat, iar apoi s-a întors şi m-a întrebat cum mă cheamă. I-am spus că mă cheamă Lenin, mi-a făcut poză şi mi-a spus că are să contacteze sediul social al Starbucks’, a povestit tânărul, într-o postare pe Facebook.

foto: Facebook
foto: Facebook

În schimb, clienta refuzată nu a părut deloc mulțumită de fondul de bani destinat lui Lenin. De asemenea, Amber Lynn Gilles este hotărâtă să îl dea în judecată pe bărbatul care a început cu fondul.

‘Eu nu l-am ameninţat, am îndemnat să i se denunţe faptele. Nu l-am ameninţat şi am primit ameninţări cu moartea, mii, este foarte înfricoşător’, a susținut ea.

Sursa: nypost.com

citește și...