O celebră cântăreață a schimbat peste 18 bone pentru cei doi copii ai săi. „Acum, ne-ar trebui o guvernantă”

07.12.2021, 17:24

Cântăreața Ellie White și partenerul ei, Doru Tincă, alături de care formează un cuplu de 14 ani, au vorbit despre viața de familie și cum reușesc să aibă grijă de cei doi copii. În prezent, cei doi se ocupă de creșterea copiilor.

Ellie White și soțul ei, Doru Tincă, s-au mutat la Brașov. Artista a renunțat să caute o nouă bonă, după ce au schimbat până acum mai mult de 18.

Doru Tincă a dezvăluit că a schimbat peste 18 bone, de-a lungul timpului. În acest moment doar ei se ocupă de educația celor mici, deși anterior artista a angajat 18 bone. Solista a declarat că ultima bonă a găsit un alt loc de muncă.

Soțul artistei Ellie White: „Am renunțat la bonă după numărul 18”

„Nu, nu, am renunțat la bonă după numărul 18 parcă, nu știu la cât am ajuns…”, a declarat Doru Tincă.

Ellie White: „Ultima bonă a fost faină, Flori. Am plecat noi la Brașov, ne-am mutat noi la Brașov și ea s-a angajat în altă parte. Dar acum nu mai avem nevoie pentru că sunt destul de mari copii, Mihăiță face 9 ani, Maria are 6 ani jumătate”, a mărturisit Ellie White pentru CIAO.

Chiar dacă își cresc singuri copiii, cei doi sunt de părere că ar avea nevoie de o guvernantă care să îi învețe pe cei mici diverse lucruri.

„Acum, dacă ar fi nevoie, ne-ar trebui o guvernantă probabil. Care să stea să facă diverse lecții cu ei și să stea să îi supravegheze seara”, a mai spus Doru Tincă.

„Trăiască vecinii! Dacă e să plecăm seara, avem cu cine să îi lăsăm”, a spus Ellie White.

Cum își împart sarcinile cei doi soți

Cei doi soți își împart sarcinile, astfel încât să se poată ocupa și de micuții lor:

„Dar dacă ei trebuie să facă lecții online, din păcate unul din părinți trebuie să se sacrifice să stea aproape. Nu neapărat să stai să faci lecții cu el. Că le fac online cu profesorul. Dar sunt probleme, mai apare o defecțiune, mai trebuie să îi dai ceva și atunci nu ai ce să faci. Unul dintre părinți e blocat tot timpul acasă”, a spus Doru Tincă.

Ellie White și Doru Tincă, acuzați că s-au purtat urât cu bonele

Potrivit wowbiz, Ellie White și impresarul Doru Tinca, partenerul de viață al cântăreței, au fost acuzați anul trecut că le-au supus pe bone la un regim de lucru haotic, nu le plăteau orele suplimentare sau uitau să le dea salariul promis. Ultima au dat-o afară fără să o remunereze pentru munca depusă.

citește și...