Ellie White i-a cerut soțului să o ia de nevastă. ”Simțeam că batem pasul pe loc”

15.02.2021, 13:29
Ellie White i-a cerut soțului să o ia de nevastă. ”Simțeam că batem pasul pe loc”
Ellie White i-a cerut soțului să o ia de nevastă. ”Simțeam că batem pasul pe loc”

Cântăreața Ellie White, în vârstă de 36 de ani, a povestit cum i-a cerut soțului ei să o ia de nevastă.

Ellie White, pe numele său real Elena Baltagan, este căsătorită cu Doru Tinca. Cei doi formează o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor.

Ellie White a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, că i-a dat un ultimatum partenerului ei de viață pentru ca acesta să o ia de soție.

Ellie White i-a cerut soțului să o ia de nevastă. ”I-am zis: ai trei opțiuni”

Cântăreața a dezvăluit că i-a spus partenerului ei de viață că are trei opțiuni pentru ca relația lor să meargă mai departe.

„După 5 ani de relație am avut o revelație. Simțeam că batem pasul pe loc. Când ești prea mult timp într-o relație și nu se întâmplă nimic… mie mi s-a părut că stăm și ne bălăcim într-o băltoacă. I-am zis: ”ai trei opțiuni: ne căsătorim, facem copil sau ne despărțim, alege tu”. I-am oferit și opțiuni. (…) După ce s-a născut Mihăiță, am programat botezul și am zis să facem și nunta, dar nu am vrut să le combinăm”, a povestit Ellie White, potrivit spynews.ro.

Tot artista a fost cea care a luat inițiativa și în ceea ce privește al doilea copil al cuplului. „Eu am fost cea care a vrut s-o facem pe Maria, al doilea copil, mai apropiat ca vârstă de Mihăiță. El a fost un tată foarte implicat și este un tată foarte implicat. Schimba scutecele lui Mihăiță noaptea. Când mă vedea pe mine că sunt prea obosită ca să mă ridic din pat, se ridica el și îi dădea lăptic sau îl schimba de haine. Nu am ce să-i reproșez”, a mai spus artista.

citește și...