Ellie White, mărturisiri după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Sunt sigură că toți, la un moment dat, îl vom face”

24.10.2020, 10:45
Ellie White, mărturisiri după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Sunt sigură că toți, la un moment dat, îl vom face”
Ellie White, mărturisiri după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Sunt sigură că toți, la un moment dat, îl vom face”

Cântăreața Ellie White a făcut mărturisiri după ce s-a vindecat de coronavirus. Artista a explicat prin ce a trecut.

Ellie White a fost infectată cu coronavirus, la fel și partenerul ei de viață. Artista a fost invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, unde a povestit despre experiența prin care a trecut după ce a fost depistată cu COVID-19.

”La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane”, a povestit Ellie White, conform spynews.ro.

Ellie White, după ce s-a vindecat de coronavirus: ”Cred că imunitatea este cuvântul cheie”

Cântăreața este de părere că imunitatea are un rol important în lupta cu noul coronavirus.

”Șocul inițial e că nu știi la ce să te aștepți. La mine s-a manifestat ca o gripă mai grea. Cred că ține de fiecare persoană în parte, de imunitatea fiecărei persoane în parte și probabil ăsta a fost avantajul meu: faptul că mănânc sănătos, fac sport și am imunitatea foarte bună. Pe lângă asta am lucrat foarte mult pe partea de imunitate de când au apărut simptomele. Cred că asta ne-a ajutat foarte mult și pe mine și pe el. Cred că imunitatea este cuvântul cheie”, a mai declarat vedeta.

„Problema nu este virusul în sine, este panica produsă de tot ce se aude peste tot. Panica este cea care ne omoară cel mai tare. Nu ai cum să scapi de virusul ăsta. Sunt sigură că toți, la un moment dat, îl vom face”, a adăugat ea.

Ellie White, după ce s-a vindecat de coronavirus: ”Nu există nicio garanție că dacă ai făcut o dată nu îl mai faci a doua oară”

Artista a mai spus că nu există nicio garanție că dacă a făcut virusul o dată nu mai există șanse să-l mai facă.

De asemenea, vedeta a afirmat că medicul de familie i-a recomnadat să facă testul pentru anticorpi.

„Din păcate nu există nicio garanție că dacă ai făcut o dată nu îl mai faci a doua oară. Nouă ne-a recomandat medicul de familie să ne facem testul de anticorpi. Să vedem câți anticorpi am produs în această perioadă, în funcție de asta ne dăm seama cât de mult timp suntem protejați”, a încheiat Ellie White.

citește și...