“Fostul meu partener meu a fugit cu o refugiată ucraineană și spune că strânge bani pentru orfani, dar nu vrea să-și vadă nici măcar proprii copii”. Soția părăsită face noi declarații

31.08.2022, 18:08

Fosta parteneră a unui bărbat care a fugit cu o refugiată ucraineană pe care familia o găzduia spune că este “revoltată” de planul lui de a călători în țara devastată de război pentru a salva orfani. “Trebuie să-și pună copiii pe primul loc înainte de a ajuta pe oricine altcineva în Ucraina”.

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, consideră că el și noua sa iubită, Sofiia Karkadym, pot contribui ei înșiși la încheierea războiului din Ucraina, salvând “sute de vieți” și încearcă să strângă 10.000 de lire sterline în misiunea lor galantă.

Dar Lorna Garnett, 28 de ani, care are doi copii cu Tony, a declarat că planurile fostului ei soț și ale iubitei sale ucrainene de 22 de ani sunt “de râs” și l-a acuzat că pune orfanii înaintea propriilor copii.

“Trebuie să-și pună copiii pe primul loc înainte de a ajuta pe oricine altcineva în Ucraina”

Vorbind din casa ei din Bradford, West Yorkshire, Lorna a declarat pentru The Sun Online: “Mă enervează un pic, nu și-a văzut copiii de 3 luni… Cum rămâne cu ajutarea copiilor lui? Trebuie să-și pună copiii pe primul loc înainte de a ajuta pe oricine altcineva în Ucraina. Pur și simplu nu s-a deranjat să îi contacteze. Este de râs, absolut de râs”.

Dar fostul agent de securitate Tony neagă categoric acuzațiile.

Ce spune bărbatul

El a declarat pentru The Sun Online: “Dacă mă duc să cer măcar să-mi văd copiii sau chiar să mă apropii de casă – voi fi arestat. A spus că planurile sunt de râs pentru că vreau să ajut oamenii care fug dintr-o zonă de război și sunt copii care mor? Copiii mei sunt pe primul loc înainte de orice altceva. Ea a mințit spunând că pot să văd copiii, deși nu pot. Aș face orice pentru copiii mei, dar nu-mi pot vedea copiii din cauza minciunilor ei”.”

Ea susține că Tony – ca urmare a unui ordin de restricție emis împotriva lui după ce ar fi bombardat-o pe Lorna cu mesaje abuzive – a fost sfătuit să introducă ordine de aranjare a copiilor pentru a-și vedea copiii.

Dar Lorna – care și-a schimbat numele cu numele de familie al lui Tony pentru a fi mai bine pentru copii – susține că acesta nu a făcut încă acest lucru.

Tony a declarat pentru The Sun Online că se va duce în instanță pentru a modifica acest lucru. Acest lucru vine în condițiile în care Lorna a susținut că el nu a avut “niciun contact cu copiii săi din iunie”.

Mama a doi copii – care nu muncește – l-a mai acuzat pe fostul ei soț că nu a trimis niciun fel de sprijin pentru cei doi copii ai săi, afirmație pe care Tony o neagă.

Tatăl a doi copii fără loc de muncă a declarat anterior pentru YorkshireLive că el și iubita sa ucraineană vor să facă tot ce pot pentru a salva Ucraina. Și chiar plănuiesc să își împărtășească călătoria pe Instagram și YouTube.

Discutând despre marele plan al lui Tony, Lorna a izbucnit, spunând pentru The Sun Online: “Atât eu, cât și prietenii mei am râs pur și simplu. Cum de crede că poate merge acolo să salveze vieți și totuși există o armată acolo care face asta, mă depășește. Cum poate un singur om să facă asta de unul singur mă depășește – este o nebunie. Mult noroc pentru el!”

Tony a declarat marți pentru The Sun că plănuiește să călătorească în țara devastată de război timp de două săptămâni, după ce va strânge suficienți bani. Dar nu este clar când anume vor pleca Tony și Sofiia.

Tony a uimit-o pe partenera Lorna plecând la doar zece zile după ce au primit-o pe Sofiia – din Lviv – în casa familiei lor. El a făcut cunoștință cu Sofiia pe Facebook și s-a oferit să devină sponsorul ei în Marea Britanie.

Lorna a declarat anterior pentru The Sun on Sunday: “A pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Pur și simplu nu înțeleg cum a putut să arunce toate astea pentru o femeie pe care o cunoaște de două săptămâni. Viața pe care o cunoșteam este distrusă”, a declarat Tony pentru The Sun.

citește și...