“O bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească”. Motivul șocant pentru care Shakira a concediat doi angajați

18.09.2022, 14:37

Jurnalistul Javier Ceriani, stabilit la Miami, a reușit să vorbească cu un cuplu căsătorit care a denunțat-o pe Shakira după ce aceasta i-a concediat. “A fost un șoc faptul că Shakira își concediază angajații pentru o bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească”, spune Javier Ceriani pentru Equipo de Investigación.

Javier Ceriani, un jurnalist din Miami, a reușit să vorbească cu un cuplu căsătorit care a denunțat-o pe Shakira după ce cântăreața i-a concediat. Ceriani povestește presupusul motiv al plângerii.

Equipo de Investigación vorbește cu Javier Ceriani, un jurnalist din Miami care a intervievat un cuplu, foști angajați ai Shakirei, care au denunțat-o pe cântăreață, și a făcut-o în plină procedură judiciară. Ceriani subliniază că “timp de 12 ani, Shakira îi adoptă, ca servitori domestici”, potrivit marca.com.

Ce spun foștii angajați ai Shakirei

“Au decis să aibă încredere în mine pentru a putea dezvălui ceea ce li se întâmpla”, spune jurnalistul. Astfel, Ceriani dezvăluie presupusul motiv pentru care Shakira a concediat cuplul.

“Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția lui, care a gătit toată săptămâna; a gătit pentru 17 dintre angajații lui Shakira, iar când era târziu în noapte, era foarte obosit și Shakira l-a rugat să încălzească un pui, iar el a spus: “Adevărul este că nu mai pot, nu voi încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot”, așa că Shakira i-a spus: «Dacă nu ești bun pentru asta, nu ești bun pentru nimic altceva», și atunci au fost concediați”.

“O bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească”

“A fost un șoc faptul că Shakira își concediază angajații pentru o bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească. Acest lucru s-a adăugat la faptul că nu erau doar angajate casnice, ci erau și bucătărese, erau “șoferițe” și erau cele care se ocupau de întreținerea casei; era într-adevăr foarte solicitant”, spune Javier Ceriani pentru Equipo de Investigación.

 

citește și...