Ce poreclă a primit Shakira de la prietenii lui Gerard Pique. ”Nu are nicio prietenă”

27.06.2022, 13:04

În ultimele săptămâni, Shakira a fost în tendințe pe rețelele de socializare din întreaga lume după ce a fost dezvăluit că se află în proces de despărțire de fotbalistul Gerard Piqué, după o presupusă infidelitate a fotbalistului. Deși infidelitatea nu a fost confirmată, acum fosta parteneră a fotbalistului a declarat presei internaționale că se desparte și a cerut respectarea vieții private, ținând cont că Sasha și Milan sunt prinși în mijlocul acestui scandal.

Pe măsură ce în presa internațională continuă să apară detalii despre despărțirea de peste 12 ani a cuplului, recent s-a aflat că cartista are o poreclă.

La fel ca toți oamenii, celebritățile au o personalitate care le face să fie unice pe scenă și în afara ei. Iar zvonurile care vorbesc despre personajul Shakirei nu sunt un secret pentru nimeni, iar după despărțirea ei de Gerard Piqué, presa spaniolă a dezvăluit porecla pe care prietenii fotbalistului i-au dat-o vedetei.

Relația tensionată dintre anturajul lui Pique și Shakira

Potrivit jurnalistei Lorena Vázquez, problema dintre apropiații lui Shakira și Piqué a apărut după despărțire, deoarece cei apropiați sportivului cred că tot ce s-a întâmplat a avut un impact negativ asupra imaginii fotbalistului.

Pe de altă parte, în programul canalului Telecinco, s-a asigurat că solista nu s-a înțeles niciodată cu soțiile coechipierilor lui Piqué, pentru că par să aibă un caracter mai puternic care pretindea scene de gelozie și cât de controlantă ar fi peste ea.

Shakira nu mai are o relație bună cu mama ei

În plus, jurnalista Lorena Vázquez a declarat că Shakira nu are prieteni în Barcelona, ​​cu excepția fostei ei soacre, cu care ar fi acum în dezacord. „Shakira a arătat deja de prea multe ori că nu se simte confortabil la Barcelona, ​​principala problemă este că nu are nicio prietenie aici. Cea mai bună prietenă a ei a fost fosta ei soacră, mama lui Gerard Piqué, cu care se pare că nici acum nu prea are o relație bună”, a explicat el.

Vazquez a adăugat că nici câțiva dintre colegii lui Pique nu au plăcut-o și s-a referit la ea drept „La Patrona”, care înseamnă „șefa, din cauza caracterului celebrei artiste.

La fel, jurnalista a amintit că solista nu s-a implicat niciodată prea mult cu partenerele fotbaliștilor și nici cu soțiile celorlalți jucători ai Barcelonei. “Nu s-a apropiat niciodată prea mult cu prieteniile de o viață ale lui Gerard Piqué, nici măcar cu restul soțiilor jucătorilor de la Barça.”, a afirmat ea.

citește și...