„Nuntă de 10 milioane de lire sterline”. Un miliardar, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit. Lady Gaga, atracția evenimentului

27.06.2022, 20:22

Alan Howard, un administrator de fonduri speculative și co-fondator al Brevan Howard Asset Management LLP, este căsătorit cu Caroline Byron. În weekend, Caroline Byron și Alan Howard, creatorul fondului speculativ foarte popular Brevan Howard Asset Management, au făcut schimb de jurăminte în cadrul unei ceremonii oficiale la Villa Olmo din Como, Italia.

Sezonul nunților a început oficial în weekend, când miliardarul britanic Alan Howard s-a căsătorit cu Caroline Byron, organizând un eveniment foarte generos în Italia.

Alan a apărut pe o listă Forbes a primilor 40 de manageri de fonduri speculate, publicată în februarie 2013. De asemenea, a fost clasat pe locul 53 în lista bogată din Sunday Times din Marea Britanie 2014.

Avere personală netă de 1,6 miliarde de dolari

Miliardarul, în vârstă de 59 de ani, se laudă cu o avere personală netă de 1,6 miliarde de dolari, a plătit 1,3 milioane de euro pentru a închiria conacul de pe malul lacului, construit în secolul al XVIII-lea, timp de aproape o lună. S-a căsătorit oficial cu Caroline în primele zile ale pandemiei în 2020 .

Cuplului i s-au alăturat la eveniment multe persoane celebre, inclusiv Pixie Lott și noul ei soț Oliver Cheshire, care abia la începutul acestei luni și-au sărbătorit propria nuntă.

Nunta ar fi costat „peste 10 milioane de lire sterline

Atracția majoră a nunții lui Alan Howard a fost Lady Gaga, care a sosit într-o rochie cu un decolteu adânc.

Participanții i-au urmărit pe cei doi făcând jurămintele de căsătorie într-o ceremonie evreiască sub o chuppah împodobită cu flori albe, înainte de a fi sosit Lady Gaga și de a urmări un uriaș foc de artificii.

Expertul în cultură populară Nick Ede a declarat pentru FEMAIL că nunta ar fi costat „peste 10 milioane de lire sterline”, adăugând:

„Pentru a o angaja pe Lady GaGa să cânte la un eveniment privat, plătești peste 3 milioane de dolari pentru călătorie și cazare”.

Cântăreața Lady Gaga a oferit duminică (26 iunie) un concert privat la nunta magnatului britanic Alan Howard și Caroline Byron într-o clădire de pe malul lacului Como din nordul Italiei, a informat presa italiană.

La petrecerea de nuntă, unde este programată și un foc de artificii, și mai mulți turiști au venit să o vadă pe Lady Gaga pe Lacul Como, unde a filmat câteva scene din filmul de anul trecut House of Gucci.

citește și...