Un miliardar divorțează la 91 de ani de soția mai tânără. Averea bărbatului este estimată la 17 miliarde de dolari

25.06.2022, 14:42

Omul de afaceri, în vârstă de 91 de ani, divorțează de Jerry Hall, în vârstă de 65 de ani, cu care s-a căsătorit în 2016, la Londra. Deținătorul Fox News a mai divorțat de trei ori înainte de căsătoria cu Jerry Hall, însă acest eveniment nu va avea niciun impact asupra imperiului media. 

New York Times a raportat pentru prima dată știrea, citând „două persoane care cunoaște decizia care vor vorbi doar anonim”.

A apărut o teorie conform căreia Rupert Murdoch și-a încheiat căsnicia de șase ani cu modelul Jerry Hall, deoarece a dezaprobat obiceiul de fumat al celei de-a patra soții.

Jerry Hall  a fost căsătorită cu solistul de la The Rolling Stones

Despărțirea cuplului a fost dezvăluită public atunci când Hall și familia ei nu au participat la petrecerea anuală de vară a soțului ei, la Londra, săptămâna aceasta.

Hall nu a încercat să-și ascundă obiceiul și a fost văzută fumând în spatele unei limuzine, în timp ce călătorea cu Murdoch prin Australia în 2017.

Averea lui Rupert Murdoch este estimată de Forbes la 17,7 miliarde de dolari

Murdoch și Hall au participat la petrecerea de Crăciun a premierului australian de atunci Malcolm Turnbull, iar mai târziu au vizitat Melbourne cu un avion privat.

Hall a purtat o rochie uimitoare de culoare purpurie și un cardigan asortat drapat pe umeri, completându-și look-ul cu o geantă roșie Bvlgari de 5.000 de dolari, ochelari de soare și o brățară cu perle.

Murdoch și Hall au făcut o vizită la Melbourne câteva săptămâni mai târziu cu avionul privat Gulfstream 650 al șefului News Corp.

Murdoch, care are o avere de  17,7 miliarde de dolari, are șase copii în total: fiica Prudence MacLeod, acum în vârstă de 64 de ani, cu prima sa soție Patricia Booker, fiica Elisabeth, acum în vârstă de 53 de ani, și fiii Lachlan, acum în vârstă de 50 de ani, și James, acum în vârstă de 49 de ani, cu a doua lui. soția Anna Mann și fiica Grace, acum în vârstă de 21 de ani, și Chloe, acum în vârstă de 19 ani, pe care le împarte cu a treia sa soție Wendi Deng.

Hall a avut anterior o relație de lungă durată cu rockerul de la Rolling Stones Mick Jagger, cu care are patru copii – Elizabeth, 38 de ani, James, 36 de ani, Georgia May, 30 de ani și Gabriel, 24 de ani – totuși cei doi nu s-au căsătorit oficial în timpul celor 22 de ani. – an relație.

Cuplul s-a căsătorit la Londra în martie 2016 într-o ceremonie foarte discretă la Spencer House, care are vedere la Green Park, după o poveste de dragoste de cinci luni.

 

citește și...