Jennifer Lopez s-ar fi căsătorit în secret cu Ben Affleck. Unde ar fi făcut nunta cei doi îndrăgostiți

16.06.2022, 15:27

Oamenii spun că „a patra oară e farmecul” și se pare că cea care dovedește adevărata veche zicală este nimeni alta decât celebra cântăreață și actriță Jennifer Lopez, care, conform rapoartelor, s-a căsătorit în secret cu Ben Affleck. Potrivit unor surse, la eveniment a fost prezent și Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei.

Există speculații pe rețelele de socializare potrivit cărora cele două superstaruri care s-au logodit, s-au căsătorit acum într-o ceremonie ascunsă, dar privată și intimă.

Revista spaniolă Heart He a subliniat că weekendul trecut JLo și Ben s-au căsătorit într-o ceremonie privată, la hotelul Ritz-Reynolds din Lake Oconee din Georgia, o stațiune exclusivistă și luxoasă.  Locația este renumită pentru nunțile fabuloase care au fost organizate acolo. Chiar și articolul său susținea că lucrătorii de la locul de cazare au fost cei care au scurs informațiile despre presupusa nuntă.

Invitații la ceremonie ar fi fost obligați să semneze un acord de confidențialitate

Deocamdată, nici Afleck, nici López nu au vorbit despre asta, dar se crede că este doar o chestiune de zile până când soții ies să-și confirme uniunea, întrucât ar fi vândut exclusivitatea unei publicații cunoscute. În ultimele săptămâni, și conform informațiilor de pe portalul TMZ, cuplul ar fi căutat o casă în care să se mute împreună, au dezvăluit atât López, cât și Affleck care erau interesați să achiziționeze un conac situat în Beverly Hills și evaluat la peste 60 de milioane de dolari. .

Potrivit altor informații care circulă în presa internațională, invitații la ceremonie, dar și persoanele care s-au ocupat de organizare, au fost cu toții obligați să semneze un acord de confidențialitate, pentru ca nicio informație să nu iasă la iveală fără acordul miresei. si mirele.

La nuntă a fost prezent și fostul soț al divei

Potrivit unor surse, la eveniment a fost prezent și Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei. Cei doi foști soți au rămas în relații bune de dragul celor două fiice ale lor, iar J.Lo a felicitat-o ​​la rândul său când Anthony s-a logodit cu modelul Nadia Ferreira.

citește și...