Numărul incredibil de ori în care Piqué a înșelat-o pe Shakira a fost dezvăluit

07.12.2022, 18:22

Numărul incredibil de ori în care Piqué a înșelat-o pe Shakira a fost dezvăluit. Nu a fost vorba doar de Clara Chia, potrivit unui cunoscut paparazzo. După ce Gerard Piqué și Shakira au ajuns la un acord de divorț, la câteva luni de la despărțire, în ultimele ore au ieșit la iveală o serie de informații care nu-l lasă pe fotbalist într-o situație prea bună.

Potrivit paparazului Jordi Martin, catalanul i-ar fi fost infidel în timpul relației cu Shakira: “A dezamăgit-o nu doar cu Clara Chia, ci de nenumărate ori. Mai mult de 50. Shakira află acum despre tot”.

Această bombă nu numai că a rămas acolo, dar paparazzii au dezvăluit toate detaliile despre unele dintre aceste presupuse infidelități: “Una în 2012, în 2016 cu fosta sa parteneră Nuria Tomas, în urmă cu doi ani cu o fată într-un club de noapte din Barcelona”, potrivit marca.com.

Shakira a fost asociată cu mai mulți bărbați

După despărțire, Gerard Piqué are o relație cu Clara Chía, în timp ce Shakira a fost asociată cu mai mulți bărbați, lucru pe care cântăreața columbiană l-a negat.

“De dragul copiilor mei și al momentului vulnerabil pe care îl traversează, cer presei să înceteze cu speculațiile. Nu am niciun partener și nicio iluzie în afară de a mă dedica în întregime copiilor mei și bunăstării lor”.

Custodia copiilor, una dintre cele mai complicate probleme de rezolvat

În special, problema copiilor a fost una dintre cele mai complicate probleme de rezolvat în cadrul unui divorț. În cele din urmă, Shakira i-ar lua pe Sasha și Milan cu ea să locuiască în Miami, deși lui Pique i s-ar oferi facilități pentru a le putea vedea și petrece timp cu ele.

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.

citește și...