Nuami Dinescu face mărturisiri. ”Asta a fost cea mai mai mare pierdere din anul ăsta şi din viaţa mea”

14.02.2021, 13:38
Nuami Dinescu face mărturisiri. ”Asta a fost cea mai mai mare pierdere din anul ăsta şi din viaţa mea”
Nuami Dinescu face mărturisiri. ”Asta a fost cea mai mai mare pierdere din anul ăsta şi din viaţa mea”

Actrița Nuami Dinescu a mărturisit că cea mai mare pierdere pentru ea în ultimul an a fost dispariția mamei sale.

Nuami Dinescu s-a confesat în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Vedeta a mărturisit ce a pierdut și ce a câștigat în ultimul an.

”Am pierdut-o pe mama. Asta a fost cea mai mai mare pierdere din anul ăsta şi din viaţa mea. Altfel, am nişte prieteni care au iniţiat conferinţe şi emisiuni online tot anul şi am învăţat tot felul de lucuri de la ei, asta am câştigat. Şi oameni care în pandemie s-au apropiat, ce ciudat sună, de sufletul meu şi acum îmi sunt prieteni”, a spus actrița.

Nuami Dinescu, despre rolul din serialul ”Adela”. ”Propunerea a venit înainte să plece mama”


Nuami Dinescu poate fi văzută în prezent în serialul ”Adela”, de la Antena 1, unde interpretează personajul Florica. Actrița a explicat cum a primit propunerea de a juca în serialul respectiv, produs de Ruxandra Ion.

”Mi se întâmplă rar să sar într-un picior de bucurie, ca un copil. Uite, ăsta a fost un moment. Realmente. Propunerea a venit înainte să plece mama şi știu că s-a bucurat mult când i-am arătat mesajul de la doamna Ruxandra. Era copleșită de restricţiile din pandemie şi pentru mine a fost aşa, ca o alinare, să-i arat mesajul care îi garanta mamei mele că o să lucrez, că o să fiu bine. Şi sunt bine, mama, ştiu că şi tu mai orchestrezi chestii, pe acolo, Sus, ca toate mamele plecate în Rai…”, a spus vedeta.

Nuami Dinescu a comentat și despre colaborarea cu Ruxandra Ion. ”Am lucrat cu doamna Ruxandra Ion în 2016, într-un reality-show, “Dreptul la fericire”, şi a fost excepțională colaborarea, aşa că bucuria mea a fost absolut normală. Îmi amintesc un moment când fetele din casă făcuseră un fel de grevă a tăcerii şi nu mai voiau să vorbească şi eu a trebuit să le “demolez” un pic, să le demonstrez că uitaseră pentru ce erau acolo, îşi uitaseră scopul şi, la momentul ăsta, doamna Ruxandra a fost acolo, în regie. După ce s-a terminat ziua şi situația a intrat în normal, ele au înţeles că dacă îşi uită miza, îşi pierd şansa de a-şi pune viaţa pe un făgaş normal. Doamna Ruxandra a venit la mine şi mi-a spus aşa: ”A fost foarte grea filmarea asta, dar le-ai ţinut bine în mână, te-ai descurcat foarte bine. Bravo!”. Nu am uitat niciun cuvânt, doamna Ruxandra poate nu-şi mai aminteşte, dar pentru mine a contat foarte mult, a fost semnalul că pot orice, inclusiv reality-show, indiferent cât de greu e. Şi îi mulţumesc că a avut încredere în mine şi atunci, şi acum”.

citește și...