Nuami Dinescu, după moartea actriței Draga Olteanu Matei. ”Ți-am spus că am vrut să fiu ca tine. Că am furat de la dumneavoastră cu nerușinare!”

18.11.2020, 10:16
Nuami Dinescu, după moartea actriței Draga Olteanu Matei. ”Ți-am spus că am vrut să fiu ca tine. Că am furat de la dumneavoastră cu nerușinare!”

Actrița Nuami Dinescu a transmis un mesaj în mediul online după ce a aflat despre dispariția renumitei actrițe Draga Olteanu Matei.

Nuami Dinescu și-a amintit de cea care a fost Draga Olteanu Matei și a transmis un mesaj pe contul său de socializare după moartea celebrei artiste care a încântat generații după generații de români.

”Am făcut cafea, zic o beau și plec la repetitie. Deschid și televizorul și prima știre o aflu de la TVR. Draga a plecat. Iar îmi cad lacrimile în cafea… Doamna Draga, eu iti multumesc din inima. Ți-am mai spus atunci cand ai venit la emisiune și ne-ai adus păstrăv afumat învelit în crengi de brad. Ti-am spus ca am vrut sa fiu ca tine. Ca am furat de la “dumneavoastră cu nerușinare”! Mi-ai zis sa nu-ți mai zic asa, ca nu ești asa bătrână, ai ras amuzata și pe urma mi-ai zis niște lucruri pe care nu le am uitat. M-am uitat la tine cu ochi mari și urechile ciulite sa fur meserie! Ce bucurie de om ai fost, Draga! Ce bucurii ne-ai lăsat! Directa și prietenoasa și fără fumuri, cu talent de la Dumnezeu și muncindu-l fără sa te menajezi, asa ramai în mintea și în inima mea. Te-am iubit și o sa te port cu mine cum îmi port amintirile cele mai dragi. O sa vorbesc tare azi, la repetitie, Draga, o sa rad sănătos, asa cum făceai tu, o sa ma bucur, cum mi-ai zis atunci. Odihnește te in pace, Draga!”, a scris Nuami Dinescu în mediul online.

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Draga Olteanu Matei a murit. ”Medicii au stat alături de ea până în ultimul minut”

A murit actrița Draga Olteanu Matei.  Marea artistă a încetat din viață în noaptea de marți, 17 noiembrie 2020, spre miercuri, 18 noiembrie 2020. Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași au anunțat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Diana Cimpoeșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon”, a făcut primele declarații despre decesul celebrei actrițe Draga Olteanu Matei.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu.

citește și...