“Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”. Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a devenit ținta haterilor din mediul online pentru că este rusoaică

02.03.2022, 20:08

”Ar trebui să-mi pare rău că am origini ruseşti? Ar trebui să-mi fie rușine?”. Aceste întrebări au fost în spatele minții populației ruse. De când Vladimir Putin a făcut înconjurul lumii, odată cu izbucnirea invaziei în Ucraina, zeci de mii de ruși sunt criticați pentru că s-au născut pe teritoriul ”țarului însângerat”. Una dintre persoanele care au reacționat la valul de hate din mediul online este Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi. 

Daria Radionova a devenit ținta mesajelor răutăcioase de la cei care o urmăresc în mediul online. Fosta iubită a lui Alex Bodi este acuzată de faptul că este rusoaică și este jignită.

”Pentru că este președintele tău, tu l-ai ales și astfel este responsabilitatea ta sau trăiești în monarhie?”, ”Opriți războiul în Ucraina”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Prima reacție a rusoaicei, după ce a fost jignită

Chiar dacă este rusoaică, Daria nu este de acord cu acțiunile președintelui rus, ba chiar spune că i-a ajutat pe refugiații ucraineni.

“Chiar dacă nu postez multe despre război, asta nu înseamnă că nu-mi pasă. imi pasa mult. Evident că sunt cu adevărat șocat de situația actuală
Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva în secolul 21…
În prezent sunt atât de mulți refugiați la granițele moldovenești, familii cu copii, câini și pisici…toți au nevoie de sprijin și ajutor. Și… îi ajut în tăcere, cât pot, fără să-l postez pe rețelele de socializare.”, a postat Daria Radionova pe Instagram.

Blondina a reacționat pe Instagram și a mărturisit că nu o să demonstreze nimănui ajutorul pe care l-a oferit și pe care o să-l facă în continuare pentru Ucraina.

“Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”

“Cu toate acestea, primesc o mulțime de mesaje negative de la oameni… spunând multe lucruri rele și negative în felul meu. Pentru ce? Si ce am făcut pentru ca acest război să se întâmple??? ??‍♀️ Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului ?‍♀️ și, din păcate, nu pot face nimic pentru ca războiul să se încheie. Chiar nu înțeleg de ce unii oameni (care au atât de mult timp liber) îl petrec pe alții online? Încercați să folosiți acest timp liber pentru a face ceva bun. Ajută-i tu pe cei care au nevoie..fă ceva bun în loc să fii gelos, invidios și să răspândești ură.”, este mesajul transmis de Daria Radionova pe Instagram.

 

citește și...