Daria Radionova și-a achiziționat un bolid de lux. Cum a reacționat Alex Bodi

17.12.2021, 13:39

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, și-a achiziționat un nou bolid de lux. Achiziția a postat-o pe Instagram, tânăra afișând un zâmbet larg. Se poate observa că Daria Radionova este mândră de schimbarea din viața ei, iar Alex Bodi nu a ezitat și a reacționat imediat la fotografia blondinei.

Rusoaica este pe culmile fericirii. Se pare că pandemia nu o afectează pe iubita lui Bodi, iar ultima achiziție arată că rusoaica câștigă sume de bani fabuloase din afacerile pe care le deține. Potrivit Earn Necklace, Daria Radionova este proprietara companiei DRJACKETS, care face comerț cu mărfuri de lux, ale căror prețuri încep cu 800 de lire sterline.

Recent, blondina a rămas fără mașina acoperită cu două milioane de cristale Swarovski.  Publicația The Sun, Daily Star sau Daily Mail au prezentat accidentul în care a fost implicat Lamborghini-ul rusoaicei. Potrivit Daily Star, Lamborghini-ul acoperit cu cristale Swarovski, a fost distrus după ce a fost lovit într-o parcare din Londra recent.

Daria Radionova și-a achiziționat un bolid de lux

Mașina de culoare neagră a Dariei Radionova, în valoare de preste 270.000 de lire sterline, a fost fotografiată cu avarii îngrozitoare în partea din spate a mașinii, la doar o săptămână după ce a postat-o pe Instagram.

Însă, blondina nu a fost foarte afectată de incident, pentru că și-a achiziționat un alt bolid de lux. Daria Radionova și-a schimbat mașina, înainte de sărbători.

Cum a reacționat  Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi s-au împăcat de câteva săptămâni, iar acum cei doi preferă să fie mai rezervați în fotografiile pe care le fac.

Fanii au reacționat la fotografia postată de rusoaică, însă nu avea cum să nu reacționeze și iubitul blondinei. Alex Bodi a reacționat și a adăugat un comentariu fotografiei. El i-a postat o inimă neagră, în culoarea mașinii alese de Daria Radionova, dând semne că îi place mașina achiziționată de partenera de viață.

Fostul iubit al Dariei Radionova se află la Londra

Fostul iubit al Dariei Radionova, artistul Pooyan Mokhtar, se află la Londra. Solistul a publicat numeroase fotografii și videoclipuri prin care a anunțat că petrece alături de familie.

Daria Radionova s-a iubit cu artistul Pooyan Mokhtari. Cei doi s-au logodit la finalul lunii septembrie, însă s-au despărțit, la doar o lună după ce rusoaica a fost cerută în căsătorie. Tânăra a acceptat imediat cererea, iar cântărețul i-a oferit un inel superb. Ulterior, rusoiaca a șters toate pozele cu fostul logodnic de pe rețelele sociale.

Însă, artistul a păstrat fotografiile cu rusoaica, semn că regretă despărțirea. Mai mult, prezența acestuia în Londra poate ridica semne de întrebare.

Rămâne de văzut cum va evolua relația rusoaicei cu Alex Bodi și ce se va întâmpla cu fostul iubit al blondinei.

 

 

 

citește și...