“Nu-mi pasă că oamenii râd de fundul meu imens. Vreau cel mai mare fund din lume”. Povestea culturistei care își dorește un posterior de 130 cm în circumferință

24.11.2022, 13:04

Culturista Vanessa Ataides spune că străinii arată adesea cu degetul și râd de fundul ei – dar acest lucru nu a oprit-o în misiunea ei de a obține “cel mai mare fund din lume”. “Nu-mi pasă că oamenii râd de fundul meu imens. Vreau cel mai mare fund din lume”.  Ea țintește un posterior care să măsoare 130 cm în circumferință.

Un fotomodel plin de forme este ironizat de străini pe stradă.

Vanessa Ataides spune că misiunea ei de a obține “cel mai mare fund din lume” i-a adus mult hate, potrivit dailystar.co.uk.

“Nu-mi pasă că oamenii râd de fundul meu imens. Vreau cel mai mare fund din lume”

Deși se bucură cel mai mult de atenție, unele dintre comentariile pe care le primește nu sunt foarte amabile
Tânăra în vârstă de 36 de ani, din Brasilia, Brazilia, a fost atacată de criticii care cred că a mers prea departe în călătoria ei de fitness.

Vanessa a declarat pentru Closer: “Pe stradă, oamenii cred că sunt bizară și vor râde și mă vor arăta cu degetul, în timp ce pe rețelele de socializare, primesc niște remarci oribile din partea unor troli. Nu este ușor, dar știu că nu pot mulțumi pe toată lumea și lucrez la fundul meu pentru mine, nu pentru altcineva.”

Un posterior care să măsoare 130 cm în circumferință

Aceasta nu este nici singura problemă – deoarece silueta extremă a culturistei a stat în calea găsirii iubirii. Din fericire, bomba-sexy cu forme frumoase refuză să lase aceste probleme să o rețină.

Anterior, ea a declarat pentru Truly: “Cu ceva timp în urmă, m-am gândit: “Ar trebui să continui să postez?. Eram îngrijorată de critici: sunt pregătită să fiu judecată? Dar am făcut un pas înapoi și m-am gândit: “Asta este ceea ce vreau și nu ar trebui să-mi pese de ceea ce cred ceilalți”.”

Vanessa este mai preocupată de scopul ei de a obține “cel mai mare fund din lume” fără a trece pe sub cuțit.

Ea țintește un posterior care să măsoare 130 cm în circumferință.

Influencerul, care se trezește zilnic la 4 dimineața pentru a-și antrena posteriorul, nu se lasă influențată de negativism.
În schimb, ea se concentrează pe dragostea de sine, pe obiectivele de fitness și pe sprijinul celor 350.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Ea a adăugat: “O fac pentru bunăstarea mea, așa că nu contează dacă oamenilor nu le place. Mă iubesc pe mine însămi și asta este ceea ce contează.”

citește și...