Femeia care și-a dorit să aibă „cel mai mare fund din lume” și l-a etalat într-o ținută transparentă

07.04.2022, 17:33

Natasha Crown, care a cheltuit 110.000 de lire sterline pentru o operație la posterior, și l-a expus într-o salopetă care i l-a dezvăluit pe Instagram. „Ar fi fost mai bine dacă l-ai scoate”, a glumit un internaut.

O femeie care vrea să aibă „cel mai mare fund de pe Instagram” și l-a etalat pe Instagram săptămâna aceasta.

Natasha Crown, care a cheltuit 110.000 de lire sterline pentru o operație la fund, și-a lăsat fanii uluiți după ce și-a îmbrăcat o salopetă transparentă.

Natasha Crown își dorește cel mai mare fund din lume

Vedeta de Instagram, care are două milioane de urmăritori pe pagina ei @natasha_crown_official1, a recunoscut anterior că își dorește cel mai mare fund din lume.

Ea a spus anterior „Cu cât mai mare, cu atât mai bine”.

Critici dure la fotografia femeii

Femeia și-a etalat posteriorul mare în această săptămână, în timp ce își purta părul lung liber și își sprijinea mâinile de perete.

Natasha a purtat o salopetă strâmtă, care o acoperea de la glezne până la încheieturi. Dar, în ciuda faptului că era lungă, ținuta era acoperită cu găuri mici, care dezvăluiau silueta Natasha.

Mulți dintre fanii modelului Instagram au lăsat comentarii la postare, inclusiv inimi de dragoste.

O persoană a scris: Îmi place!”

În timp ce altul a adăugat: „Regina mea preferată”.

„Frumoasă ținută”, a remarcat un al treilea.

„Ar fi fost mai bine dacă l-ai scoate”, a glumit un al patrulea fan.

Femeia cu al doilea cel mai mare fund din lume

Vanessa Ataides spune că este faimoasă din cauza fundului ei, așa că este corect să-l aibă asigurat. Culturista are cel mai mare posterior din țara ei de origine, Brazilia, și al doilea cel mai mare fund de pe planetă. Dependenta de gimnastică a început să-și mărească posteriorul când avea 24 de ani, iar acum măsoară 126 cm.
Mulți de pe rețelele de socializare s-au întrebat dacă fundul ei este real.
„Fotografii photoshopate? Cu greu vei găsi, pentru că nu sunt perfectă și nu trebuie să-mi ascund imperfecțiunile, pentru că părerile altora nu mă afectează.”

 

citește și...