“Nu este un filtru!”. O influenceriţă a fost desfigurată după o intervenţie estetică la buze

04.11.2022, 17:57

Marwa Merazka, o celebră concurentă, care poate fi văzută în prezent pe W9 în emisiunea zilnică “The 50”, s-a destăinuit pe Instagram după o operație de chirurgie plastică care a mers prost. “Totuşi, în mod obişnuit, în câteva ore totul ar trebui să revină la normal. Nu a fost şi cazul tinerei aspirante la un post în televiziune. Ar fi putut avea acelaşi efect şi la nivelul organelor interne, să nu mai poată respira”

Ea a explicat cum i-a fost deformat chipul, precizând în treacăt că nu este vorba de un filtru de Instagram, ci de fața ei reală:

“Mi-am făcut injecții în buze și nu prea îmi mai plăceau”, a spus candidata de la 50 pe W9. Așa că am vrut să-mi scot injecțiile, pentru că buza de jos nu era deloc simetrică cu cea de sus. M-am dus la cineva care are o diplomă și care m-a injectat cu un produs care absoarbe acidul hialuronic.

“Nu mai eram eu, nu m-am recunoscut”

De fapt, atunci când vi se injectează acest produs, este normal ca buzele să se umfle. Buzele au început să mi se umfle când am intrat în operație, dar pentru mine a fost normal. Apoi, în timpul nopții, buzele mele au început să se umfle și fața a început să se deformeze. Nu mai eram eu, nu m-am recunoscut.”

“Mă vedeți cum râd acum, dar am fost foarte aproape de dezastru, pentru că umflăturile pot pune stăpânire pe gât și poți avea dificultăți de respirație. Astăzi, din fericire, tânăra se simte mai bine, iar buzele ei au revenit la forma obișnuită.

“Riscurile unei intervenții chirurgicale”

Mărturia lui Marwa Merazka i-a făcut astfel să reacționeze pe mulți internauți, dar mai ales pe Magali Berdah, femeie de afaceri și agent de influență. “Mulțumesc Marwa pentru că vorbești despre asta fără tabu, pentru că știu foarte puține alte candidate pregătite să dezvăluie astfel de lucruri și care acceptă să le prevină”, a spus ea, despre operația sa eșuată (“riscurile unei operații”, a scris ea), pe contul său de Instagram.

citește și...