Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Ce schimbare își face vedeta

31.03.2022, 18:54
Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Ce schimbare își face vedeta
Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. ”Urât, foarte urât din partea lui”

Bianca Drăgușanu a decis să-și facă o nouă intervenție estetică. Fosta asistentă TV le-a dezvăluit internauților că a decis să își facă mici retușuri cu botox. “Eu iau avionul și dau o fugă la Cluj. Astăzi dăm startul la frumusețte. Să trecem la treabă”, a spus blondina.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Blondina a apărut de multe ori pe primele pagini ale ziarelor datorită operațiilor estetice pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vrea să-și facă o nouă intervenție estetică la buze. Vedeta a mers la Cluj, la medicul ei estetician, pentru a-și reface buzele, după ce în urmă cu mai multe săptămâni și-a topit tot acidul. Mai mult, vedeta și-a făcut astăzi mezoteriapie la mâini și la picioare.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

 

“Eu iau avionul și dau o fugă la Cluj. (…) Astăzi vreau să îmbin mai multe lucruri. Astăzi vreau să fac mezoterapie la mâini și picioare, vreau să îmi fac botox-ul, vreau să mi fac buzele. Pnetru că ea m-a convins să le topesc și acum vreau să le fac iar mai frumoase. Mai mult de atât, îmi fac și o ecografie mamară pentru că așa trebuie să facă o femeie. Este o necesitate pe care vă recomand să o faceți. Astăzi dăm startul la frumusețte. Să trecem la treabă”, a povestit Bianca Drăgușanu în secțiunea de story a contului ei personal de Instagram.

Fosta asistentă TV  a declarat, la un moment dat, că va recurge la operații estetice până atunci când va considera că arată perfect.

”Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă”

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu.

Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

citește și...