„Nu e ce trebuie pentru tine”. Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile artistei

12.06.2022, 10:07

Lidia Buble a mărturisit recent că a avut numeroase discuții cu tatăl sau despre viitorul soț al artistei. Vedeta declară că tatăl său a sfătuit-o să își aleagă un partener tânăr și să fie din același domeniu de activitate. ”Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati, diferența de vârstă, domeniul”, a spus tatăl Lidiei Buble despre relațiile artistei.

Lidia Buble a vorbit în podcastul Alexandrei Ungureanu despre relația cu părinții săi, subliniind că în fiecare zi vorbește cu aceștia la telefon.

După despărțirea de Răzvan Simion, artista a avut o relație la distanță cu un regizor de origine cubaneză, iar, în prezent, aceasta ar trăi o poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. 

„Nu e ce trebuie pentru tine”

Lidia Buble a mărturisit ce părere are tatăl său despre relațiile pe care ea le are, declarând că acesta i-a impus să aleagă un partener de aceeași vârstă și din același domeniu de activitate. Însă, blondina spune că tatăl sau este mult mai relaxat în prezent, pentru că o cunoaște mai bine acum și știe că este o femeie cu principii.

„Cu tata am discuții constructive de fiecare dată când merg la Deva. Îmi dă sfaturi, eu vorbesc foarte deschis cu el. De fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine. Îmi spune uneori: «Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati, diferența de vârstă, domeniul». Dar, totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu-mi impune. M-a călit viața mult de tot. Tata e relaxat în privința mea pentru că a observat că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același tip de viață sănătos”, a declarat solista în podcastul Alexandrei Ungureanu.

”Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită”

Lidia Buble a declarat că relația cu părinții săi este deosebită. Vedeta mai are zece frați, ea fiind al patrulea copil al familiei.

„Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită”, a declarat Lidia

citește și...