Noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’ nu are noroc în iubire! Cristina Mihaela a rămas fără iubitul milionar

29.07.2020, 14:53
Noua prezentatoare de la 'Puterea dragostei' nu are noroc în iubire! Cristina Mihaela a rămas fără iubitul milionar
Noua prezentatoare de la 'Puterea dragostei' nu are noroc în iubire! Cristina Mihaela a rămas fără iubitul milionar

Noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’, Cristina Mihaela Dorobanțu, este din nou singură! Vedeta de la Kanal D a rupt relația cu iubitul milionar după nici o lună de iubire.

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a emisiunii ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, după ce Andreea Mantea a renunțat după două sezoane. Show-ul matrimonial de la Kanal D a devenit o rampă de lansare pentru ea și declara că întotdeauna a fost o fire ambițioasă. Din păcate, pe plan personal, Cristina Mihaela Dorobanțu nu prea are noroc.

Noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’ este din nou singură

Aceasta își găsise fericirea în brațele lui Paul George Lung, un milionar din Cluj, după ce în urmă cu câteva luni se despărțise de iubit chiar înainte de nuntă. Cristina Mihaela Dorobanțu primise și inelul de logodnă și era cea mai fericită.

Din nefericire, nici povestea de iubire cu Paul George Lung nu a durat prea mult, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, scrie Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România. 

Se pare că bărbatul nu a suferit prea mult după despărțirea de Cristina Mihaela Dorobanțu, căci a fost surprins în preajma altei femei.

S-a despărțit de logodnic

Cristina Dorobanțu și iubitul ei, Mihai, au pus punct relației ce dura de 6 ani, chiar înainte de marele eveniment.

‘Dupa sase ani de relatie, viata a decis ca eu si Mihai sa mergem pe drumuri diferite. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc. Separarea noastra s-a petrecut cu ceva timp in urma, iar la acel moment nu am simtit nevoia sa fac publica hotararea despartirii noastre. Acum privesc increzatoare spre viitor si, cu siguranta, viata ma va suprinde’, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

În urmă cu un an, Cristina Dorobanțu mărturisea că este fericită alături de Mihai și nimeni nu bănuia că cei doi se vor despărți.

‘De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună’, spunea ea pentru okmagazine.ro.

citește și...