Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Ce au declarat medicii care îl îngrijesc

11.07.2021, 10:39
Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Ce au declarat medicii care îl îngrijesc
Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Ce au declarat medicii care îl îngrijesc

Cântărețul Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce zilele trecute a fost găsit inconștient în casă. 

Medicii care îl îngrijesc în prezent au oferit primele declarații despre starea de sănătate a artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu

“Este într-o stare stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!

Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a declarat Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad, pentru Antena 3.

Inițial, Benone Sinulescu a fost dus la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, Vladimirești, deși avea nevoie urgentă de îngrijiri specializate.

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Îl lasă să moară acolo, la Arad, unde nu beneficiază de medici buni. El nu are copii, dacă moare toată averea o va moșteni un nepot”, au declarat surse apropiate familiei pentru Playtech.ro.

Cui va lăsa toată averea

În 2014, Benone Sinulescu și-a scris testamentul. A decis să își lase câștigurile de pe parcursul vieți soției, apoi nepoților, după ce aceasta se va stinge. Benone nu vrea să își lase drepturile de autor de izbeliște.

‘Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari’, spunea Sinulescu.

citește și...