Decizia luată de soția lui Benone Sinulescu: de ce nu vrea să-l aducă la un spital din București

10.07.2021, 17:21
Decizia luată de soția lui Benone Sinulescu: de ce nu vrea să-l aducă la un spital din București
Decizia luată de soția lui Benone Sinulescu: de ce nu vrea să-l aducă la un spital din București

Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce în urmă cu două zile a fost găsit inconștient, căzut în locuința sa. În prezent, solistul este internat la un centru paleativ din Arad, deși ar trebui să fie tratat la un spital de specialitate. 

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a dezvăluit că soția acestuia este cea care decide totul în legătură Benone Sinulescu. Femeia refuză să-l transfere la un spital din Capitală. Cei doi nu au copii.

Familia lui Benone Sinulescu refuză să-l transfere la un spital

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Îl lasă să moară acolo, la Arad, unde nu beneficiază de medici buni. El nu are copii, dacă moare toată averea o va moșteni un nepot”, au declarat surse apropiate familiei pentru Playtech.ro.

Benone Sinulescu a început să se simtă tot mai rău în urmă cu un an, deoarece a stat mai mult izolat și nu a mai mers la medic.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

Cui va lăsa toată averea

În 2014, Benone Sinulescu și-a scris testamentul. A decis să își lase câștigurile de pe parcursul vieți soției, apoi nepoților, după ce aceasta se va stinge. Benone nu vrea să își lase drepturile de autor de izbeliște.

‘Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari’, spunea Sinulescu.

citește și...