Benone Sinulescu, transportat de urgență la spital! A fost găsit inconștient în propria locuință

10.07.2021, 15:49
Benone Sinulescu, transportat de urgență la spital! A fost găsit inconștient în propria locuință
Benone Sinulescu, transportat de urgență la spital! A fost găsit inconștient în propria locuință

Benone Sinulescu a fost transportat de urgență la spital! Solistul se zbate între viață și moarte, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință. 

Benone Sinulescu trece prin momente grele! Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a detaliat că bărbatul a fost dus la un centru de îngrijire, zilele trecute, însă starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Benone Sinulescu, în stare gravă

”El ar o problemă și ea trebuie rezolvată. Nu a fost dus la Urgențe, ci la o clinică de îngrijiri paliative.”, a spus acesta la o televiziune de știri.

Ionuț Pavel a lansat un strigăt de ajutor pentru salvarea lui Benone Sinulescu, precizând că solistul nu ar fi îngrijit cum trebuie în clinica respectivă.

”Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”, a mai transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu, pentru Playtech.

Starea de sănătate a cântărețului a început să degenereze în urmă cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Tot Ionuț Pavel a mărturisit că artistul nu mai este lucid.

Benone Sinulescu are nevoie de îngrijiri specializate

”Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Benone nu mai este lucid, situatia lui este critică, sotia lui ia toate deciziile, nu vrea sa-l aduca la Bucuresti, la Urgenta. Il lasa sa moara acolo, la Arad, unde nu beneficiaza de medici buni”, a mai spus fostul impresar al artistului, pentru sursa citată mai sus.

citește și...