Noi informații despre fetița Cristinei Cioran: ce se întâmplă cu ea în spital

21.07.2021, 14:48
Noi informații despre fetița Cristinei Cioran: ce se întâmplă cu ea în spital
Noi informații despre fetița Cristinei Cioran: ce se întâmplă cu ea în spital

Cristina Cioran a ieșit din spital miercuri, 21 iulie, însă fetița ei nou-născută a rămas sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal din Capitală. 

Vedeta a născut prematur în urmă cu câteva zile, după ce a ajuns de urgență la spital. Din nefericire, micuța sa va trebui să mai rămână la Terapie Intensivă până când va lua în greutate, fiind monitorizată de medici.

Fetița Cristinei Cioran va rămâne în spital

Iubitul Cristinei Cioran o oferit noi detalii despre starea de sănătate a fetiței lor. Micuța Ema va mai petrece două săptămâni în spital, pentru a ajunge la greutatea care trebuie. Între timp, Cristina Cioran a ajuns acasă, după ce a născut prematur la 29 de săptămâni.

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă.”, a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Playtech–Impact.

„Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme.”, a mai adăugat bărbatul.

Cristina Cioran a fost externată

După operația de cezariană, Cristina Cioran s-a simțit extrem de rău și epuizată, însă le-a transmis fanilor să se roage pentru ea și fetița ei.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

citește și...