Ce spune Cristina Cioran după ce a născut prematur. ”Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă”

19.07.2021, 11:33
Ce spune Cristina Cioran după ce a născut prematur. ”Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă”

Actrița Cristina Cioran a devenit mămică pentru prima oară. Acesta a dat noi detalii despre starea sa și a fetiței sale, după ce a născut prematur. Vedeta ar fi trebuit să nască în  toamna acestui an. ”Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă”, le-a transmis Cristina Cioran celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Actria Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Imediat după ce a devenit mămică, vedeta a transmis un mesaj de pe patul de spital, fiind îngrijorată pentru viața fiicei ei, născută prematur, la doar 7 luni. “Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus actrița la InstaStory.

Acum, Cristina Cioran a dat noi detalii despre starea sa și a fetiței sale.

Ce spune Cristina Cioran după ce a născut prematur.  ”Bebelușa este bine, respiră singurică”

În noul mesaj transmis de Cristina Cioran în mediul online, actrița a explicat că starea sa și a bebelușului său s-a îmbunătățit.

”Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul ani din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”, a spus Cristina Cioran, citată de click.ro.

Cristina Cioran a avut probleme în timpul sarcinii

Cristina Cioran a avut probleme pe perioada sarcinii și a declarat că nu poate să nască natural din cauza unui fibrom uterin.

“Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare”, spunea actrița.

 

citește și...