Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei. Ce declarații au făcut actrița și iubitul ei

20.07.2021, 14:22
Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei. Ce declarații au făcut actrița și iubitul ei
Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei. Ce declarații a făcut iubitul actriței

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a născut prematur în urmă cu câteva zile. Vedeta a adus pe lume o fetiță, Ema. Cristina Cioran a dat noi detalii despre starea sa și a fiicei sale, dar a și explicat ce s-a întâmplat și de ce a născut prematur. De asemenea, și iubitul vedetei, Alexandru Dobrescu, a făcut declarații.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a transmis un mesaj pe contul său de socioalizare, în care a spus cum se simt ea și fiica sa.

”Multumesc din suflet pentru toate mesajele si pentru toate incurajarile voastre! Ma ajuta enorm sa stiu ca sunteti cu gandul la noi! Ema e bine, se intareste! Suntem AboveTheSky! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a transmis Cristina Cioran.

Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei. Ce declarații a făcut vedeta

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară. ”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița, citată de click.ro.

Artista a explicat și cum se simte fetița sa: „Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”.

Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei. Ce a spus iubitul actriței, Alexandru Dobrescu


Și iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu a făcut declarații după ce actrița a născut prematur. “Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect… Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a spus Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

”Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor divin totul va fi perfect”, a adăugat acesta.

citește și...