Noi imagini cu Oana Roman la piscină. Ce i-au cerut fanii

02.08.2020, 13:12
Noi imagini cu Oana Roman la piscină. Ce i-au cerut fanii
Noi imagini cu Oana Roman la piscină. Ce i-au cerut fanii

Oana Roman a dat publicității noi imagini cu ea la piscină. Vedeta se relaxează în vacanță la Balcic, Bulgaria.

Pe contul său de socializare, Oana Roman a dat publicității două fotografii pe care le-a făcut la piscina hotelului unde este cazată la Balcic. Vedeta s-a fotografiat în apă, astfel că nu își arată silueta în totalitate.

Fanii au fost încântați să o cadă astfel, însă unii internauți i-au cerut să își arate trupul în totalitate în costum de baie.

”O poză în costum de baie să vedem modelul, a reacționat un internaut la vederea noilor imagini cu Oana Roman la piscină.

”Ești superbă, Oana! Succes în continuare”, ”Ce faină ești, Oana”, au complimentat-o prietenii virtuali.

De asemenea, oana Roman a postat și o fotografie în care apare într-o rochie vaporoasă, care îi pune în valoare noua siluetă. Fanii din mediul online au reacționat imediat.


”Frumoasă ca întotdeauna”, ”Arăți extraordinar”, ”Arăți super”, ”Felicitări pentru slăbit”, ”Ai slăbit frumos și ai ajuns să le dai clasă multora”, i-au transmis prietenii virtuali Oanei Roman.

A pierdut mulți prieteni din cauza sincerității

Oana Roman a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că a avut de pierdut din cauza faptului că este foarte sinceră și spune exact ce gândește.

”Deranjează grav şi lucrul ăsta mi-a atras extrem de multă antipatie, invidie şi râcă din partea unora care nu reuşeau să înţeleagă de ce nu mă pot abţine sau de ce nu sunt subtilă cu anumite lucruri. Dar eu aşa sunt şi cine mă place, mă place aşa”, a declarat Oana Roman.

”Da, am pierdut foarte mult, am pierdut prieteni, pentru că sunt mulţi oameni care nu acceptă adevărul spus în faţă. Prietenii mei apropiaţi ştiu că dacă spun un lucru, nu o fac ca să îi jignesc, ci ca să îi ajut”, a adăugat ea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...