Noi detalii șocante despre moartea lui Bogdan Stanoevici! Un renumit doctor a rupt tăcerea

13.01.2021, 13:26
Noi detalii șocante despre moartea lui Bogdan Stanoevici! Un renumit doctor a rupt tăcerea
Inquam Photos / Octav Ganea

Bogdan Stanoevici a decedat marți, 12 ianuarie, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Actorul se infectase la începutul lui decembrie 2020 cu coronavirus, iar pe 24 decembrie a fost transferat și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. 

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață din cauza complicațiilor COVID-19, însă un medic renumit are cu totul o altă părere. Doctorul oftalmolog Monica Pop a precizat că actorul nu a avut de la început mari șanse de supraviețuire.

Controverse după moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a fost dus de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din București la opt zile după ce a avut primele simptome COVID-19. Capacitatea pulmonară era mică în continuare, deși al doilea test pentru coronavirus îi ieșise negativ pe 8 decembrie.

‘Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID’, a spus medicul Monica Pop, la România TV.

Ce a spus Monica Pop

Conform declarațiilor făcute de Monica Pop, Bogdan Stanoevici a fost dus în cele din urmă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, după ce a refuzat să fie internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș”

‘Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon’, a mai adăugat doctorul.

citește și...