De ce ar fi decedat, de fapt, Bogdan Stanoevici! Apropiații lui fac acuzații grave. Ce s-a întâmplat cu actorul în spital

12.01.2021, 15:40
De ce ar fi decedat, de fapt, Bogdan Stanoevici! Apropiații lui fac acuzații grave. Ce s-a întâmplat cu actorul în spital
INQUAM_Photos_Sabin_Cirstoveanu

Actorul Bogdan Stanoevici a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Bărbatul în vârstă de 62 de ani fusese diagnosticat cu COVID-19.

Celebrul actor din serialul ‘Sacrificiul’ se afla în stare gravă în urma infectării cu coronavirus. El se afla internat din luna decembrie 2020 la spitalul Sf. Pantelimon. La scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, Bogdan Stanoevici a fost transferat la secția de terapie intensivă, după ce starea lui s-a înrăutățit.

Conform Playtech.ro, actorul fusese diagnosticat și cu infecție nosocomială Clostridium difficilae, o periculoasă bacterie intraspitalicească. O bună prietenă de-a lui, Diana Șoșoacă, a făcut acuzații grave după ce bărbatul a încetat din viață.

Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza infecției cu COVID-19?

Avocata a ținut să precizeze faptul că cauza principală a morții lui Bogdan Stanoevici nu a constituit-o infecția cu COVID-19, ci infecția luată din spital. Diana Șoșoacă a mai adăugat că are de gând să acționeze pe cale legală instituția medicală.

Singurul lui al actorului a venit din Franța în urmă cu câteva săptămâni, după ce a aflat că tatăl său este în stare gravă.

De asemenea, au ieșit la iveală informații conform cărora Bogdan Stanoevici se vindecase de coronavirus. Ultimul test îi ieșise negativ, însă actorul s-a simțit tot mai rău și a fost transferat iar la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Din păcate, el a intrat în comă și a decedat.

Diana Șoșoacă face acuzații grave

‘Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate’, au dezvăluit apropiații lui Bogdan, pentru sursa citată mai sus.

‘Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decât l-am iubit noi! Dumnezeu să te odihnească-n pace! Rămâne frumusețea unor momente unice trăite împreună!

Pentru toți „DEȘTEPȚII ” din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de covid-19! Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!’, a fost mesajul Dianei Șoșoacă pe rețelele de socializare.

Bogdan Stanoevici nu credea în coronavirus

În luna mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest.

Mai mult de atât, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie 2020, motivând că este sănătos tun.

‘Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment’, susținea Bogdan Stanoevici.

citește și...