Noi detalii șocante despre agresoarea Mirelei Vaida! Ce a ieșit la expertiza psihiatrică

30.03.2021, 15:14
Noi detalii șocante despre agresoarea Mirelei Vaida! Ce a ieșit la expertiza psihiatrică
Noi detalii șocante despre agresoarea Mirelei Vaida! Ce a ieșit la expertiza psihiatrică

Ies la iveală noi detalii șocante despre agresoarea Mirelei Vaida! Rezultatele expertizei psihiatrice au arătat că femeia care a intrat în platoul emisiunii ‘Acces direct’ a avut discernământ. 

Femeia dezbrăcată care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, la tv, a fost supusă unei expertize psihiatrice. Când a pătruns pe furiș în platoul de la Antena, agresoarea a strigat de mai multe ori că o va omorî pe Mirela Vaida dacă nu-i înapoiază o sumă de bani.

Simona Gherghe, ținta atacului?

După toată ancheta desfășurată, a ieșit la iveală faptul că femeia voia să o atace, de fapt, pe Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii ‘Acces direct’.

Agresoarea a fost dusă la spitalul Obregia din Capitală și supusă unei expertize psihiatrice. A reieșit faptul că aceasta avea discernământ la momentul atacului. Din acest motiv, ea va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere, scrie Wowbiz. 

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Conform știripesurse.ro, înainte de a pătrunde în platoul emisiunii, aceasta s-a schimbat lângă o rulotă, iar în sacoșa ei au fost descoperite mai multe pietre.

Ea ar fi pătruns în clădirea Antenei 1 pe o ușă care nu era asigurată de pază. În plus, agresoarea fusese externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”. Oamenii legii au intervenit de urgență, iar atacatoarea a fost transportată la spital.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

 

 

citește și...