Detalii halucinante despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. ‘Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o’

23.03.2021, 11:42
Detalii halucinante despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. 'Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o'
Detalii halucinante despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. 'Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o'

Mirela Vaida și-a văzut moartea cu ochii în urmă cu câteva zile, după ce o femeie a intrat în platoul “Acces Direct” și a încercat să o atace cu un bolovan. Agresoarea a pătruns goală în incinta clădirii cu gândul să o rănească pe vedeta tv. 

Sorin Ovidiu Bălan a vorbit despre incidentul în care a fost implicată Mirela Vaida și a lansat o ipoteză halucinantă. Jurnalistul a explicat că ușa pe care a pătruns agresoarea nu era păzită și doar cei din producție o foloseau.

”S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, la Antena 1.

Mirela Vaida, traumatizată de cele întâmplate

De asemenea, Sorin Ovidiu Bălan a specificat că femeia dezbrăcată a intrat în platoul de la ‘Acces direct’ fără să stea pe gânduri. El a mai spus că este posibil ca aceasta să mai fi fost prezentă în platou, ori a fost ajutată de cineva să-și pună în aplicare planul.

”După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o.”, a mai spus celebrul jurnalist.

În prezent, femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida se află internată la Spitalul Obregia din Capitală.

”Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor. Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva, pe unde să intre şi când anume.”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi, la Antena 3.

”M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit… Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din famillia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine, sau cu o mamă traumatizată”, a mai spus prezentatoarea de la ”Acces Direct”.

citește și...