Noi detalii în scandalul cu Mario Fresh și Jador de pe litoral. Unde s-a ascuns manelistul de frica agresorilor

18.06.2020, 11:38
Noi detalii în scandalul cu Mario Fresh și Jador de pe litoral. Unde s-a ascuns manelistul de frica agresorilor
Noi detalii în scandalul cu Mario Fresh și Jador de pe litoral. Unde s-a ascuns manelistul de frica agresorilor

Apar noi detalii despre scandalul în care au fost implicați Mario Fresh și Jador pe litoral! Reamintim faptul că cei doi artiști au fost bătuți în parcarea unui club de fițe din Mamaia, weekend-ul trecut.

Apropiații manelistului susțin că incidentul a pornit din alte motive! Vloggerițele Reea și Tina au mărturisit că Jador se afla alături de iubita lui oficială, Georgiana, în momentul în care a fost atacat.

Jador era împreună cu iubita lui

Într-un vlog postat pe contul lor de Youtube, cele două vloggerițe au făcut lumină în scandalul momentului.

La ieșirea din club, se pare că manelistul ar fi refuzat mai multe fete să facă fotografii cu ele, iar de aici s-a dezlănțuit iadul. Pentru a se ascunde de frica agresorilor, Jador și partenera lui au început să fugă și s-au refugiat într-un tufiș.

De asemenea, când au ajuns la secția de Poliție, manelistul și iubita lui aveau numai ciulini pe haine. Tinerii au declarat că nu se cunoașteau cu agresorii și că în club nu ar fi avut niciun fel de divergențe cu ei.

‘Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte rău și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns’, au spus vloggerițele, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Jador despre scandal

Inițial, s-a speculat că scandalul de pe litoral a izbucnit datorită faptului că Jador și Mario Fresh au refuzat să plătească nota de plată din clubul de fițe. Pe rețelele de socializare, Jador s-a apărat și a mărturisit că nu este nimic adevărat.

‘Fanii mei știu că sunt un om modest, Jador face poze cu toată lumea. Nu cred că nu ne-am fi permis să achităm o notă de plată, atât eu, cât și Mario’, a spus acesta pe Instagram.

Zilele următoare, Jador și Mario Fresh sunt nevoiți să se prezinte din nou la Poliția Mamaia pentru a lămuri lucrurile, după ce au depus plângere împotriva agresorilor.

citește și...