Mesajul lui Mario Fresh după scandalul în care el și Jador au fost implicați la mare

16.06.2020, 10:41
Mesajul lui Mario Fresh după scandalul în care el și Jador au fost implicați la mare
Mesajul lui Mario Fresh după scandalul în care el și Jador au fost implicați la mare

Cântărețul Mario Fresh a ținut să facă precizzări în legătură cu scandalul în care el și Jador au fost implicați la mare, în weekend.

Mario Fresh și Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, au fost implicați într-un scandal pe litoral. Cei doi artiști au fost atacați de șase agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce Jador ar fi avut o discuție într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta s-ar fi certat cu un client.

Ulterior, duminică dimineață, în parcarea unui club, Mario Fresh, Jador și un cameraman au fost atacați de șase persoane.

La bătaie a asistat și Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și iubita lui Mario Fresh, care a declarat în fața anchetatorilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

”Noi suntem bine, spus în mare așa”

Mario Fresh a vrut să-și linișțtească fanii și a vorbit, pe o reețea de socializare despre cele întâmplate la mare.

”Am intrat să vă calmez, pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi și mi se pare normal să fac asta pentru voi. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la noi zilele astea. Noi suntem bine, spus în mare așa, dar o să îi lăsăm pe cei de la putere să facă ce știu mai bine.

Noi așteptăm. Probabil ați văzut filmările, ce se spune sunt munciuni. O poveste reală nu există, doar că deodată am fost… fără să facem nimic. O să vedem ce se va întâmpla. Vreau să vă mulțumesc tuturor, acum m-am simțit cel mai iubit”, a spus Mario Fresh într-un live pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

Potrivit martorilor, primele lovituri încasate de Mario Fresh ar fi fost doi pumni în față, care i-au provocat dureri groaznice la nivelul maxilarului. Mario a căzut la pământ, moment când patru agresori au început să îl lovească cu picioarele în spatele și la coaste.

 

 

citește și...