Mesajul tranșant al Ellei pentru Jador, după ce fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’ și-a luat bătaie pe litoral EXCLUSIV

17.06.2020, 17:16
Mesajul tranșant al Ellei pentru Jador, după ce fostul concurent de la 'Puterea dragostei' și-a luat bătaie pe litoral EXCLUSIV
Mesajul tranșant al Ellei pentru Jador, după ce fostul concurent de la 'Puterea dragostei' și-a luat bătaie pe litoral EXCLUSIV

Jador, fost concurent la emisiunea ‘Puterea dragostei’, și solistul Mario Fresh, au fost implicați într-un scandal de proporții, weekend-ul trecut, într-un club din Mamaia. Cei doi artiști au avut o altercație cu șase indivizi care i-au urmărit până la ieșirea din local.

Jador și Mario Fresh au ieșit destul de șifonați în urma scandalului. Iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram, a fost lângă el în momentul incidentului și chiar a intervenit pentru a opri conflictul.

Ella de la ‘Puterea dragostei’ nu mai este interesată de Jador

În schimb, fosta iubită a lui Jador a declarat că nici nu vrea să mai audă de el, mai ales că cei doi s-au certat de nenumărate ori în emisiunea de la Kanal D. Manelistul nu a ezitat să o jignească și umilească în repetate rânduri pe Ella, despre care spunea că s-a lăsat prea ușor din prima seară.

Acum, concurenta de la ‘Puterea dragostei’ nu are milă de Jador, după ce acesta și-a luat bătaie pe litoral.

‘Între mine și el nu mai este absolut nimic. Îmi pare rău ce i s-a întâmplat, dar subiectul acesta nu mă privește pe mine. Eu nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp’, ne-a declarat, în exclusivitate, Ella, cea care se află în continuare în casa ‘Puterea dragostei’.

La începutul acestui an, pe când se afla încă în casa ‘Puterea dragostei’, Jador o făcea praf pe Ella. Interpretul de muzică de petrecere mărturisea că este un teatru tot ce face bruneta și dacă l-ar iubit cu adevărat nu ar plânge prin emisiunea de la Kanal D.

S-au certat de multe ori

‘Tu vii în România să te întâlnești cu fostul tău iubit, să-i ceri bani, să te vezi și cu alți băieți…și tot eu sunt ăla care are iubită. Dacă mă iubești vinon în România, nu te mai victimiza pe la televizor!’, spunea Jador.

În plus, fostul concurent al emsiunii ‘Puterea dragostei’ o acuza pe brunetă că stă în Turcia doar pentru bani.

‘Tu stai acolo doar pentru bani, că asta mi-ai spus, că tu nu ești concurentă a emisiunii…ăla e un job pentru tine! Jucai la două capete, cum făcea și Simina cu Alex Zănoagă. Stătea cu mine și se întâlnea cu Zănoagă. Toată lumea știe că ești falsă, Ella, și Andreea Mantea știe asta. Ai făcut o obsesie pentru faimă’, a mai spus acesta.

citește și...