Noi detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel! Artistul a fost scos de la aparate. Cum se simte acum

24.06.2020, 13:49
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel! Artistul a fost scos de la aparate. Cum se simte acum
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel! Artistul a fost scos de la aparate. Cum se simte acum

Marcel Pavel începe să își revină ușor, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus! În prezent, solistul este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar medicii au decis să îl scoată de la aparate, deși s-a confruntat și cu dublă pneumonie.

Îndrăgitul artist a fost confirmat cu COVID-19 săptămâna trecută, după ce a acuzat stări de rău. Din nefericire, și unii dintre colegii lui de la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir și Toto Dumitrescu, au fost depistați pozitiv cu virusul.

‘Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine’, declarase Marcel Pavel înainte de a fi depistat cu coronavirus.

Marcel Pavel s-a simțit rău din cauza coronavirusului

Weekend-ul trecut, Marcel Pavel s-a simțit destul de rău, după ce doctorii au început să îi administreze tratamentul. Solistul a fost pus la perfuzii și echipat cu masca de oxigen, pentru că îi era greu să respire singur. În plus, Marcel Pavel s-s-a plâns și de dureri musculare.

‘În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! Contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea’, spunea el.

A trecut de perioada critică

După mai multe zile de chin, starea lui s-a ameliorat, iar doctorii au stabilit să îl scoată de la aparate.

‘Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat’, a dezvăluit un apropiat de-al cântărețului pentru Wowbiz.

citește și...