Ce spune Gabriela Cristea după ce soțul ei a intrat în contact cu Marcel Pavel. ”Se teme să mai aibă contact cu oamenii”

23.06.2020, 10:01
Ce spune Gabriela Cristea după ce soțul ei a intrat în contact cu Marcel Pavel. ”Se teme să mai aibă contact cu oamenii”
Ce spune Gabriela Cristea după ce soțul ei a intrat în contact cu Marcel Pavel. ”Se teme să mai aibă contact cu oamenii”

Tavi Clonda a filmat cu Marcel Pavel pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și s-a testat imediat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Cântărețul Marcel Pavel este internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Artistul are și dublă pneumonie. Muzicianul Tavi Clonda a intrat în contact cu Marcel Pavel la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, din care amândoi fac parte.

Deși a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit negativ, lui Tavi Clonda îi este teamă să mai intre în contact cu alți oameni, de teamă să nu-i infecteze, după cum a afirmat soția sa, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

”Au fost momente îngrozitoare pentru noi”

Gabriela Cristea a explicat că atunci când Tavi Clonda a făcut testul pentru coronavirus au trecut prin momente extrem de grele.

”Soțul meu a fost contact cu Marcel și a fost testat negativ. Au fost niște momente îngrozitoare pentru noi. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul. Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil.

Cei care vorbesc asemenea aberații habar nu au prin ce trec cei care se trezesc, fără voia lor, cu acest nenorocit de virus sau cei care au fost în contact cu cei infectați. Oameni fără minte, care nu au ce face cu viața lor și din plictiseală lansează teoriile conspirative pe care le citesc în ultima perioadă și mă crucesc”, a spus Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Mai multe vedete de la Antena 1, infectate

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

citește și...