Cum se simte Marcel Pavel. ”Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă”

22.06.2020, 09:36
Cum se simte Marcel Pavel. ”Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă”
Cum se simte Marcel Pavel. ”Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă”

Cântărețul Marcel Pavel a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate. Artistul a fost depistat pozitiv cu coronavirus și este internat.

Marcel Pavel este internat de mai multe zile la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, sunt infectate cu coronavirus. Este vorba despre Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir și Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

Marcel Pavel a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, mărturisind că a avut trei nopți foarte grele.

”Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă. Nu am putut să respir, senzații de vomă, amețeli, energie stoarsă. Efectiv niciun fel de putere nu mai aveam. Tensiune foarte mare, oxcilantă, de la 16 cu 9, la 11 cu 9, 8 și așa mai departe. A fost foarte, foarte greu. Cu secreții de culoare închisă și sângerii”, a declarat Marcel Pavel, potrivit spynews.ro.

Îi dă în judecată pe cei care l-au acuzat că minte

Marcel Pavel a anunțat că îi va da în judecată pe cei care l-au acuzat că a mințit în ceea ce privește starea sa de sănătate și că a fost plătit pentru a declara că a fost infectat cu coronavirus.

”Am fost foarte afectat, supărat. Sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă și nu fac jocurile politice ale nimănui, ale niciunei televiziuni, nici ale tale, nici ale celorlalți. Lucrul cel mai dureros este acela că oricum nu va rămâne așa totul, pentru că îi voi da în judecată cu siguranță. Voi cere daune foarte mari și vreau să vină cu probe, pentru că sunt împotriva tuturor”, a declarat Marcel Pavel la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, potrivit spynews.ro.

”Deci am fost plătit de Guvern ca să zic că am COVID-19? Că era să mor? Că oameni aceștia mi-au salvat viața? M-au scos din ghereale morții. Faptul că am apărut acum trei zile, abia stăteam pe picioare, abia puteam vorbi. Am cântat mai mult să dau un impus oamenilor, să nu fac pe muribundul și să fiu compătimit”, a mai spus el.

De altfel, artistul a arătat la TV rezultatelor testelor pentru coronavirus.

citește și...