Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Cum se simte actorul după trei luni de internare în spital

15.05.2021, 13:06
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Cum se simte actorul după trei luni de internare în spital
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Cum se simte actorul după trei luni de internare în spital

Ion Dichiseanu se simte mai bine, după ce timp de trei luni a stat internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fiica actorului a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său. 

Ioana Dichiseanu a dezvăluit că actorul se simte mult mai bine în prezent, însă va avea nevoie de recuperare pe termen lung. Momentan, Ion Dichiseanu încă se află la spital, dar urmează să meargă acasă.

Ion Dichiseanu va fi externat din spital

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și acum a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea i-au afectat și plămânii”, a spus Ioana pentru Fanatik.ro.

De asemenea, Ioana Dichiseanu este decisă să apeleze și la un avocat pentru a dovedi că a fost vorba de malpraxis în cazul tatălui său. Analizele lui Ion Dichiseanu au fost interpretate greșit de medicii de la clinica privată unde a fost dus prima dată.

„ S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată. Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap. Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer.

Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

citește și...