Adevărata stare de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Ce se întâmplă cu marele actor

26.04.2021, 15:34
Adevărata stare de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Ce se întâmplă cu marele actor
Adevărata stare de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Ce se întâmplă cu marele actor

De mai bine de trei luni, Ion Dichiseanu se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fiica îndrăgitului actor a făcut primele declarații despre starea tatălui său, după ce a fost internat în spital. 

Ioana Dichiseanu a explicat recent de unde îi se trag toate problemele de sănătate lui Ion Dichiseanu. Actorul este țintuit la pat. Fiica artistului spune că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

Ion Dichiseanu este internat în spital

“În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata.

Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă. Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, a spus Ioana Dischiseanu, într-o intervenție la Antena 3.

‘S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa’, a mai declarat aceasta.

Cum se înțelege Ion Dichiseanu cu fosta soție

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, dar au rămas în relații foarte bune, după cum a mărturisit reputatul actor în cadrul unui interviu pentru Click.ro.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a explicat Ion Dichiseanu pentru Click!

citește și...