Ion Dichiseanu a fost internat la ATI! Ce probleme de sănătate are actorul de 87 de ani

03.02.2021, 09:02
Ion Dichiseanu a fost internat la ATI! Ce probleme de sănătate are actorul de 87 de ani
Ion Dichiseanu a fost internat la ATI! Ce probleme de sănătate are actorul de 87 de ani

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente dificile! Actorul este în stare critică și a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. 

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a făcut dezvăluiri ce probleme grave de sănătate are tatăl său. În luna decembrie, bărbatul a făcut o bronhoscopie la o clinică privată din Capitală, iar de acolo i s-au tras toate necazurile.

Ion Dichiseanu, din nou la spital

‘Sunt niște vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat și prima dată.

Acum se fac noi investigații. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca. Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost tot la Terapie și si-a revenit’, a declarat fiica marelui actor, la Antena Stars.

Ion Dichiseanu mai fusese internat din cauza unor afecțiuni pulmonare, la începutul anului.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “La Măruță”, miercuri la prânz (6 ianuarie), actorul a oferit detalii despre starea sa de sănătate.

A mai fost internat la spital

‘Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare, începând cu Buenos Aires și terminând cu toată România și Europa. Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de mine, în frunte cu Arafat, care este un om deosebit.

Au fost niște oameni minunați care m-au încurajat și mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat forța și puterea să rezist și să putem sta acum de vorbă în Sfânta zi de Boboteaza. Copiii au grijă de mine și îmi dau medicamentația cuvenită și eu îmi intru ușor-ușor în normal’, a dezvăluit Ion Dichiseanu.

 

citește și...