Ce face Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion! Solista își vede liniștită de viața sa. Cum a fost surprinsă

24.06.2020, 17:20
Ce face Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion! Solista își vede liniștită de viața sa. Cum a fost surprinsă
Lidia Buble a șters toate fotografiile cu cei doi de pe rețelele de socializare

La începutul lunii iunie, Răzvan Simion a anunțat pe rețelele de socializare că a pus punct relației cu Lidia Buble. Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi nu mai fost văzuți împreună de luni bune.

‘Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit’, a fost mesajul postat de prezentatorul tv pe Instagram, pe care l-a șters ulterior.

Lidia Buble nu este afectată după despărțire

De cealaltă parte, Lidia Buble a șters toate fotografiile cu cei doi de pe rețelele de socializare, semn că nu mai este cale de întoarcere.

Mai mult de atât, artista își vede liniștită de viața sa după despărțirea de matinalul de la Antena 1. Lidia Buble a fost surprinsă în timp ce își căra obiectele personale în altă locuință, ajutată îndeaproape de mama și sora ei. Conform Cancan, cântăreața și-a găsit o casă în zona Corbeanca, lângă București. Cât timp au fost împreună, Lidia Buble a locuit în casa lui Răzvan Simion, în valoare de circa 125.000 de euro.

Lidia Buble este nevoită acum să se descurce singură cu toate treburile, însă se pare că nu îi displace deloc acest lucru. Artista a fost fotografiată mergând la spălătorie și la magazin pentru diverse cumpărături.

S-a mutat din locuința lui Răzvan Simion

Se zvonea chiar că Răzvan Simion a înșelat-o pe blondină cu o altă femeie, iar Lidia nu i-ar fi iertat greșeala. În perioada  stării de urgență, Răzvan Simion a fost surprins în compania unei misterioase roșcate.

Au fost împreună 5 ani

Cu toate acestea, se pare că Lidia Buble s-a resemnat cu gândul că nu mai formează un cuplu cu Răzvan Simion, deși în trecut afirma că acesta este dragostea vieții ei.  Cei doi s-au iubit vreme de cinci ani, după matinalul de la Antena 1 a divorțat de mama copiilor săi, Diana.

‘Sunt foarte bine. Iubesc si sunt iubita, iar acest aspect ma face sa trec peste orice rautati. Da, sunt o femeie fericita. Mereu am gandit si actionat pozitiv, fapt ce m-a facut sa am zambetul pe buze, indiferent de situatii. Bunul Dumnezeu m-a inzestrat cu o atitudine pozitiva si lucrurile frumoase nu au ezitat sa apara in viata mea. Imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita, asa cum si eu iubesc pe toata lumea’, declara Lidia Buble.

citește și...