Anunțul făcut de fosta soție a lui Răzvan Simion. Fanii s-au grăbit să o felicite

30.06.2020, 13:37
Anunțul făcut de fosta soție a lui Răzvan Simion. Fanii s-au grăbit să o felicite
Anunțul făcut de fosta soție a lui Răzvan Simion. Fanii s-au grăbit să o felicite

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Diana Simion a anunțat, în mediul online, că s-a înscris la Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara.

”Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion pe contul său de socializare.

În urma anunțului, Diana Simion a primit numeroase mesaje de felicitare din partea celor care îi ur5măresc activitatea în mediul online.

”Ce mă bucur”, ”Să fie cu noroc și reușită”, ”Felicitări”, ”Felicitări și succes! O alegere inspirată”, ”Bine Dia”, ”Bravo, Diana”, ”Bravo! Felicitări pentru curaj! Mult succes”, i-au transmis fanii Dianei Simion.

Pe pagina sa de socializare este menționat că Diana Simion a învățat la Colegiul Național Bănățean din Timișoara și că a studiat Jurnalistica și Limba Engleză Universitatea de Vest Timișoara.

Diana Simion se iubește cu Radu Biță

 

Diana Simion se iubește de ceva vreme cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

”Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion trăiește o nouă poveste de dragoste, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul, de curând, a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

citește și...