Noi declarații ale Andreei Mantea despre plecarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Am simțit că trebuie să fac și altceva”

27.11.2020, 16:13
Noi declarații ale Andreei Mantea despre plecarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Am simțit că trebuie să fac și altceva”
Noi declarații ale Andreei Mantea despre plecarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Am simțit că trebuie să fac și altceva”

Andreea Mantea a făcut noi declarații despre plecarea de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, dar și despre proiectul pe care îl are în prezent la TV.

În prezent, bruneta are un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Vedeta a acordat un interviu pentru playtech.ro, unde a făcut noi dezvăluiri despre plecarea sa de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality show, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public, dovadă stând cifrele uriașe de audiență înregistrate și multitudinea de mesaje pe care le primesc de la prietenii noștri pe rețelele sociale. După un an și opt luni, timp în care am prezentat reality show-ul “Puterea dragostei”, am simțit nevoia că trebuie să fac și altceva. Și aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, am trăit alături de concurenții emisiunii cele mai frumoase și intense clipe, am fost martorul celor mai frumoase și extraordinare povești de dragoste”, a mărturisit Andreea Mantea.

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei


Andreea Mantea a dezvăluit și care este relația pe care o are cu fiul ei David, rezultat din povestea de dragoste pe care bruneta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că este o mămică fermă atunci când esta cazul.

”Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legatură atât de specială între noi încât îmi este atât de dificil să o exprim în cuvinte, nu reușesc să le găsesc – și, dacă aș face-o, am avea nevoie de toate paginile care ar încăpea pe Internet pentru a descrie acest lucru. Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă văzută în fața faptului împlinit, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a declarat Andreea Mantea.

citește și...