Noi amănunte din relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. ”Ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util”

08.11.2020, 10:59
Noi amănunte din relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. ”Ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util”
Noi amănunte din relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. ”Ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util”

Ies la iveală noi detalii din relația lui Pepe cu Raluca Pastramă, femeia care i-a dăruit doi copii.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. Potrivit playtech.ro, înainte de a lua decizia de a se separa, Pepe a încercat din răsputeri să o convingă pe partenera lui de viață să mai dea o șansă mariajului lor.

“Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei. Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa mai sus-menționată.

Ce l-a impresionat pe Pepe la Raluca Pastramă

Pepe mărturisea într-un interviu cum a reușit să-l impresioneze Raluca Pastramă, cea de care acum divorțează, la începutul relației lor.

Pepe a mărturisit că Raluca Pastramă l-a impresionat în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Spania. Acolo, cei doi au ”dormit ca frații”. Artistul spunea că atunci și-a dat seama că Raluca Pastramă nu era ca celelalte femei pe care el le întâlnise.

”Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară…”, spunea Pepe despre Raluca Pastramă.

citește și...