Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu: „Ieși afară!”. Ce i-a spus actorul îndrăgitei artiste

01.12.2021, 20:03

Niculina Stoican a avut o reacție neașteptată la adresa unui actor. Artista a fost scoasă din minți și l-a invitat pe Cosmin Natanticu să iasă afară din platou.

La emisiunea specială „Râzi cu roast”, difuzată pe 30 decembrie, de Antena 1, au participat Niculina Stoican și actorul Cosmin Natanticu.

Actorul a făcut o glumă despre Oltenia, după ce a tras la sorț o regiune geografică.

Ce a spus actorul

Actorul a făcut glume despre olteni, iar cea care a reacționat imediat a fost îndrăgita artistă. Chiar dacă publicul a gustat glumă făcută de actor, Niculina Stoican s-a declarat deranjată.

„Orașul în care oamenii citiți sunt chemați la tribunal. Craiova este un oraș universitar în care cea mai mare performanță a universității lor este fotbalul”, a spus Cosmin Natanticu.

Acesta râs și de lucrările lui Brâncuși. „Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac același poze inedite la nuntă. (…) De fiecare dată când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un Te iubesc, fă, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a zis Cosmin, care i-a amuzat pe toți cei prezenți în platou.

Niculina Stoican l-a invitat să părăsească platoul emisiunii pe actor, cu iz de glumă.

„Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, a glumit interpreta de muzică populară.

Cum a reacționat actorul

Actorul a mai oferit o altă replică, după ce cântăreața de muzică populară l-a întrerupt: ”Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”.

Niculina a reacționat imediat: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”. Apoi, după terminarea numărului, Cosmin Natanticu a mărturisit: ”Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”.

 

citește și...