Câți bani cere Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021. Tariful este uriaș

14.11.2021, 11:34
Câți bani cere Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021. Tariful este uriaș

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Vocea interpretei este extrem de apreciată, iar melodiile ei fac atmosferă la orice eveniment. Astfel, tariful său este pe măsură!

Fanii care intenționează să o ia pe interpretă la evenimentele din viața lor trebuie să știe că vor scoate din buzunar o sumă nu prea mică pentru numai o oră de cântece.

Prețul pe care îl cere artista la evenimente a crescut, în ultima perioadă, datorită popularității pe care a obținut-o. Pe lângă cariera muzicală, vedeta a mai prezentat și emisiuni TV. În plus, agenda ei este destul de plină.

Cât cere Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021

Niculina Stoican cere între 1.500 și 2.000 de euro pentru un eveniment privat. Suma nu poate fi considerată una foarte mare, dacă ne raportăm la alți artiști, precum Loredana Groza, Smiley sau Horia Brenciu, care depășesc 10.000 de euro. Însă, suma pe care o cere este de neconceput pentru unele cupluri.

Celebra cântăreață ar fi câștigat în anul 2016 suma de 140.000 de euro doar din cântări, conform libertatea.ro.

Interpreta de muzica populară nu se află deloc într-o postură confortabilă, după ce impresarul regretatului Petrică Mîțu Stoian a acuzat-o pe artistă că l-a umilit și înjosit.

Niculina Stoican, acuzată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

„A plecat foarte supărat de la ansamblu din cauza Niculinei Stoican pentru că îl teroriza, îl umilea. S-a pensionat din cauza ei. Nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune pe mine în primul rând”, a afirmat Doru Gușman, prietenul lui Stoian.

Cântăreața a negat acuzațiile care i s-au adus și susține că a avut o relație bună cu regretatul artist.

„Este foarte greu, dar eu am norocul unui colectiv impecabil care m-a susţinut şi a fost alături de mine încă din clipa în care am aflat ce s-a întâmplat cu Petre şi până în momentul în care Petre a ieşit din curtea instituţiei şi a plecat la Teatrul Naţional.

A fost cumva o formă de recunoştinţă a mehedinţenilor în plus faţă de i-a dăruit Gorjul şi Doljul. A fost foarte greu, dar cred că cel puţin din punctul meu de vedere şi pentru sufletul meu greul începe de acum încolo, pentru că nu va mai fi fizic.

Cântecele lui vor rămâne, dar nu va mai fi fizic şi atunci pentru cei care aveau nevoie de el. Eu nu mă întâlneam foarte des cu el”, a povestit Niculina Stoican pentru România TV.

citește și...