Niculina Stoican dă detalii despre fiul ei. ”A fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”

04.01.2022, 16:42
Niculina Stoican dă detalii despre fiul ei. ”A fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”

Celebra cântăreață de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani, este căsătorită și are un băiat. Despre fiul său a oferit artista detalii într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. ”A fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a spus interpreta de folclor despre băiatul său.

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este căsătorită cu Vasile Stănescu, împreună cu care are un băiat, Vlad.

La postul de televiziune Antena Stars, Niculina Stoican a făcut declarații despre fiul său, de care este foarte mândră.

Niculina Stoican dă detalii despre fiul ei. ”Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup”

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a spus Niculina Stoican, notează spynews.ro.


Artista a mai afirmat că în familia sa comunicarea este foarte importantă: „În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa”.

Cum a fost cerută în căsătorie Niculina Stoican

Niculina Stoican a povestit, pentru libertateapentrufemei.ro, cum a fost cerută în căsătorie și cum a reacționat mama sa, celebra interpretă de muzică populară Angelica Stoican, la aflarea veștii.

”Am fost o mireasă frumoasă, tânără și foarte fericită! Nu cererea în căsătorie a fost specială pentru noi, ci momentul în care i-am spus mamei mele că vrem sa ne căsătorim!.. A fost cumva: ”Vrem să ne căsătorim!”. ”OK, poate anul următor sau peste doi ani.”. ”Nu, e prea mult, noi vrem peste două luni!””, a spus artista.

Vedeta a explicat care consideră că sunt bazele unei căsnicii fericite. ”Un mariaj reușit îl clădești pe răbdarea de a căpăta experință prin trăiri. Începi spectaculos cu pasiunea, după care adaugi înțelegerea, toleranța…”, a declarat vedeta.

citește și...